Потресаващо: Мъж душил дете, ритнал го в лицето заради велосипеди на детска площадка

След побоя момчето се оплаква от болки в главата, врата и често прилошаване

16.05.2022 | 17:37 Редактор: Теодора Патронова

Напрежение в русенското село Николово заради побой над непълнолетен. Случаят е от събота вечерта, когато баща на 11 деца напада 17-годишно момче на детската площадка и започва да го души. Случаят на агресия се разследва от полицията.

До инцидента се стига заради паркирани край площадката велосипеди на група деца. Живеещият в съседство Красимир Тодоров е недоволен и след като разхвърля колелетаjd, напада 17-годишния Ивайло.

"Хвана ме, удари ме в камък и аз си ударих главата и тогава нищо не видях, само черно. И той ме дърпаше, дърпаше ми и тениска, тя е скъсана, хващаше ме за гушата, душеше ме, накрая ме ритна в лицето", разказа момчето.

"Комшията отгоре се обади и каза – вървете да видите, Красимир пребива сина ви. И аз изскочих, да го видя накъде е и веднага звъннах на 112. Полиция, линейка дойде, ходихме в Спешното … Ако беше го убил, какво правим, не знам….", поясни майката на пострадалия Мариана Петкова.

След побоя момчето се оплаква от болки в главата, врата и често прилошаване. Освидетелствано е от съдебен лекар и родителите му ще заведат дело.

"Просто това не е нормално възрастен човек да посегне на дете. Не знам как да го нарека", коментира вторият баща на Ивайло Марин Маринов.

А жителите на Николово започнаха подписка за изгонването на семейството на Красимир Тодоров.

"Не е първият, просто досега не е имало такъв побой. Отделно те имат тая площадка за лично тяхна собственост. Децата идват тук със страх, а някои вече спряха да идват. Това не е нормално", каза Даниела Георгиева от Николово.

"Напрежението е огромно, затова институциите трябва да направят всичко възможно да се погаси това напрежение", подчерта кметът на с. Николово Златан Ванев.

Опитите на екипа ни да се свърже с Красимир Тодоров се оказаха безрезултатни. От полицията заявиха, че има образувана проверка, а материалите ще бъдат докладвани на прокуратурата.

Вижте повече в репортажа на  кореспондента ни.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
2 rate up comment rate down comment 0
как така
преди 1 година
Не се ли намери някой да спаси детето от този тюмбелин Сигнализирай за неуместен коментар