Задръстване, викове и ръкопашен бой на улица в София

В Helpbook получихме сигнал за проблемен участък в район "Студентски"

13.05.2022 | 15:45 Редактор: Анисия Иванова
Задръстване, викове и ръкопашен бой на улица в София

В платформата на Helpbook.info получихме сигнал за проблемен участък на улица в район „Студентски“. Ето какво пише нашият потребител:

„Лесно е, когато си седите уютно по канцелариите, а хората се избиват по улиците на така обичания и ужасен град София. Пиша ви относно един участък от улица „Георги Брадистилов“ от Арката на Техническия университет до кръстовището с бул.„Климент Охридски“. Улицата е тясна и се паркира от двете страни, което не позволява нормално разминаване на автомобилите. Тъй като работя в една от сградите там, всеки ден ставам свидетел или слушател на клаксони, скандали, викове, крясъци от минаващите шофьори.

Само в рамките на два дни тук стана бой между преминаващи автомобили, или по-точно неможещи да преминат от спрените и паркирани автомобили за офиса на Еконт, който е там и другите магазинчета в съседство. Чашата преля, когато преди 10 минути видях един господин да слиза от колата си, да крещи и заплаши шофьора на микробус, който беше пред него.

Отиде, отвори вратата и започна да бие шофьора, а нови автомобили се трупаха и трупаха, и стана адско задръстване. Ръкопашният бой продължи около 5 минути, след което биещият толкова силно тресна вратата на микробуса, че тя отскочи обратно. Шофьорът излезе от автомобила си с разбит нос. Знаете ли, уважаеми крепящи бюрата си, какъв стрес е това, дори когато си страничен наблюдател и ви призовавам да вземете мерки.

Толкова ли е трудно да поставите една табела паркирането и спирането забранено поне от тази страна, или да сложите някакви ограничителни колчета близо до бордюра? Моля, обърнете внимание на това, ако не искате хората да се изпотрепят и пребиват там. Ще дойде някой нервак с пистолет и в яда си ще застреля някой друг. Това ли трябва да се случи, за да обърнете внимание, или то вас това не ви засяга? Ако не ви се работи, моля освободете работното си място на някой, който ще си върши работата“.

Снимка: БГНЕС

2
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 ден
Агресия, недопустима агресия, стар проблем, от много години. Животът е такъв честичко. Това е настоящ и вечен проблем. Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
Българка
преди 1 ден
Добре казано, но едва ли ще го направят. Сигнализирай за неуместен коментар