Появиха се шокиращи кадри от нападението над лекар, пребили го заради ваксина

Нападателят е задържан за срок от 24 часа

17.01.2022 | 22:05 Редактор: Ваня Кузманова

Агресия срещу лекар след поставена ваксина. Скандално видео се появи в социалните мрежи. На него се вижда как Венцислав Ангелов - Чикагото напада общопрактикуващ лекар в кабинета му. От Българския лекарски съюз сезираха прокуратурата.

Венцислав Ангелов и съпругата на починал ваксиниран човек от Ново село влизат в кабинета на д-р Ивайло Иванов, обвинявайки го, че е задължил починалия мъж да се ваксинира. 

"Защото моят съпруг е бил манипулиран, нито обяснения, просто ей така се подписа и за 12 дена си замина", заяви Жечка Жекова. 

По време на спора докторът бута телефона, с който Ангелов снима и започва боричкане, а в края се вижда кръв по доктора. 

Д-р Иванов отказа да застане пред камерата ни и каза, че ще стори това, след като се посъветва с адвокатите си. Венцислав Ангелов обаче изложи своята версия.

"Димо Станев почина 12 дена след поставена ваксина "Janssen", на него не му беше предоставена кратката характеристика на ваксината с нейното съдържание, но се довери на науката и медицината. Изпълни своя граждански дълг, както ни призова министър-председателят Кирил Петков", каза Венцислав Ангелов - Чикагото. 

Българският лекарски съюз сезира прокуратурата и настоява за незабавни действия от страна на компетентните органи по случая. Започнала е проверка.

Нападателят е задържан за срок от 24 часа.  

Вижте повече в репортажа на кореспондента ни.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


4
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 години
Леле хората бавно и сигурно полудяват... Сигнализирай за неуместен коментар
3
0 rate up comment rate down comment 0
Наблюдател
преди 2 години
Леле-мале колко е *** тоя народ. Тежко ни с тия "правоимащите" дет нямт акъл за 5 стотинки. Сигнализирай за неуместен коментар
2
7 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 2 години
До 1 - Кой ви задължава да се ваксинирате, че не разбирам. В България няма задължителна ваксинация. Пак се говорят празни и неверни приказки. Като не искаш ваксина - не отиваш. Сигнализирай за неуместен коментар
1
4 rate up comment rate down comment 11
Ей
преди 2 години
Това заслужават всички, които задължават хората да се ваксинират с тия доказано неефективни и опасни за здравето ваксини ! Видя се, че не проработиха както се очакваше, така че просто СПРЕТЕ ! Сигнализирай за неуместен коментар