Откриха мъртъв боксьор в Бургас, майката търси истината за смъртта му

От полицията съобщиха, че причината за смъртта е белодробна емболия

17.01.2022 | 13:55 Редактор: Здравко Черкезов

41-годишният боксьор Пламен Ангелов бе открит мъртъв в дома си в бургаския квартал "Меден рудник". Преди това той се сбил със свой съсед. От полицията съобщиха, че причината за смъртта е белодробна емболия, но майката на починалия мъж не е съгласна.

"С касиера се биха навън на улицата и синът ми дойде, легна в коридора и повече не стана. Може да го е ударил някъде лошо…", смята майката Мария Ангелова.

Притеснени са и съседите в блока. Те също са на мнение, че причината за смъртта на Пламен не е заболяване. Установено е, че двамата мъже са имали конфликт и се карали на събрания на входа. 

"Поводът всъщност е вдигането на шум от страна на 41-годишния мъж, който цепел дърва на своята тераса. От този въпросен звук кучетата се дразнели", обяви говорителят на МВР-Бургас Цветелина Рандева. 

Извършен е оглед, разпитани са свидетели.  45-годишният съсед  е задържан за срок до 24 часа. 

Вижте повече в репортажа на Стиляна Георгиева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
6 rate up comment rate down comment 0
ДА
преди 2 години
Да сечеш дърва на балкона,ей това е балканска работа.Да се сбиеш със съседа,пак е балканска.Но да гледаш как се бият по време на събрание на входа-е,това си е баш българска работа!И никой да не иде да ги разтърве!А един боксьор,па било то и бивш,надали не знае как да се пази от удари!А ваксиниран ли е бил!?Щото от ваксините се получават тромби. Сигнализирай за неуместен коментар
1
4 rate up comment rate down comment 2
анонимен
преди 2 години
Егати агресивните хора сме сталани. От най-малкото, което ни раздразни и скачаме да бием, да убиваме :( Бог да прости човека! Сигнализирай за неуместен коментар