Агресия заради момиче: 22-годишен младеж е с опасност за живота след побой

Има и тежка лицево-челюстна травма

10.01.2022 | 18:43 Редактор: Теодора Патронова

Отново побой между младежи. Случаят е от Елин Пелин, а пребитото момче е в болница с опасност за живота. 

В петък вечерта, малко след 21:00, 22-годишният Кристиян се среща със свой връстник, с когото отдавна са в напрегнати отношения. На срещата започва спор за момиче. Стига се до бой.

"Той вече не помни откъде, как са се събрали 7-8 човека. Той е изгубил съзнание", разказа сестрата на пребитото момче Денислава Ангелова.

 Кристиян е откаран в спешна помощ, а от там с линейка е транспортиран в столичната болница "Света Анна" с опасност за живота.

От болницата съобщават, че момчето, пребито на 7 януари, е прието в тежко състояние в Клиниката по неврохирургия на УМБАЛ "Св.Анна"-София АД с черепно-мозъчна травма. Към момента е стабилизиран, но все още е с опасност за живота. Има и тежка лицево-челюстна травма. 

Денислава твърди, че брат й никога до сега не е участвал в подобни сбивания и не е конфликтен. Тя не познава лично момчетата, които са го били, но е чувала и за други техни хулигански прояви.

"Отново тип "мафията на Елин Пелин". Мислят си, че всичко се решава само с агресия. Само се надявам брат ми да се оправи, за да не им тежи и той на съвестта!", коментира още тя. 

Още в нощта на побоя полицията задържа за 24 часа двама мъже от Елин Пелин. Под ръководството на Районната прокуратура се води разследване по образувано досъдебно производство. Иззети са записи от видеокамерите в района на местопроизшествието. Разпитани са свидетели на инцидента.

Вижте повече в репортажа.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Kolio
преди 2 години
Smeshniq rashkov nqma li da gi nakaje golemiq policai Сигнализирай за неуместен коментар