Вързаният за дърво под Бузлуджа – с прободна рана, разследват опит за убийство

Мъжът бил с вързани с тиксо ръце и крака и със запушена уста

01.12.2021 | 14:18 Редактор: Искра Ангелова
Вързаният за дърво под Бузлуджа – с прободна рана, разследват опит за убийство

Установена е самоличността на мъжа, открит пребит край пътя за връх Бузлуджа. Това е 34-годишният С.С.,съобщават от пресцентъра на Окръжната прокуратура в Стара Загора.

Снощи на тел. 112 е бил подаден сигнал за пострадал мъж, който бил завързан за дърво в близост до пътя към връх Бузлуджа, на територията на община Казанлък.  Пристигналите на място полицейски служители установили, че той е в безпомощно състояние. Мъжът бил с вързани с тиксо ръце и крака и със запушена уста.

Пострадалият бил откаран от екип на Спешна помощ в болницата в гр. Казанлък. Установило се, че мъжът има прободна рана в корема и предвид опасността за живота му е опериран по спешност.

Под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура-Стара Загора е образувано досъдебно производство за опит за убийство. Полицията издирва извършителите на престъплението и причината за побоя, информира БТА.

Извършен е оглед на местопроизшествието, предстои да бъде изготвена съдебномедицинска експертиза, която да определи степента на причинената телесна повреда. Действията по разследването продължават и в момента.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК