Истината за двойното убийство в Благоевград и последвалия пожар

По двата трупа са констатирани следи от тежко физическо насилие

04.10.2021 | 13:35 Редактор: Искра Ангелова

Жестока трагедия разтърси Благоевград. Тази нощ в жилищен блок е извършено двойно убийство, прикрито с пожар. Мъртви в апартамента си са открити мъж и жена, а като извършител е задържан сина им. 

Около 2 часа тази нощ пожар избухва в апартамента в 4-и блок в квартал "Ален Мак". Огнеборците овладяват пламъците, но откриват два трупа. По тях са констатирани следи от тежко физическо насилие. 

Почти по същото време в Кресненското дефиле лек пътен инцидент претърпява синът на жертвите. Разследващите установяват, че той е шофирал краден бус. 

Водещата версия веднага става двойно убийство, което синът опитал да прикрие, предизвиквайки пожар. В квартала разбраха за жестоката трагедия сутринта.

"Майката не я я познавам, не е имало проблеми, работи си жената, ходи на работа, а па бащата караше такси, после спря, не беше добре, така казаха", каза съседка.

"Често се събирахме пред блока, за да си говорим, много добър човек, аз с такива впечатления съм останал", сподели друг съсед.

Синът на убитите съпрузи е откраднал буса от автосервиз в Благоевград. Там превозното средство е било оставено за ремонт. 

Вижте повече в репортажа на кореспондента ни.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК