Палежът в Благоевград, при който загинаха двама съпрузи, се оказва двойно убийство

23-годишният им син е задържан

04.10.2021 | 09:18 Редактор: Искра Ангелова
Палежът в Благоевград, при който загинаха двама съпрузи, се оказва двойно убийство

Палежът в Благоевград, при който загинаха двама възрастни, се оказа двойно убийство. 23-годишният младеж, по неофициална информация, убива майка си на 49 г. и баща си на 60 г., убийството е станало в жк "Ален мак", бл. 4, след което за да прикрие следите запалва жилището. 

Сигналът за палежа е постъпил към 2 ч. през нощта. След това 23-годишният Илия отива в жк "Струмско", където открадва микробус за хлебни изделия, който се оказва, че е с техническа неизправност. С него отива до Кресна с намерение да си осигури алиби. 

На връщане от Кресна между правия тунел и свинския завой в Кресненското дефиле катастрофира, тогава е задържан от полицията. Съседите са в шок, не познават семейството, което е живеело затворено. Мъжът е на 60 г., казва се Васил Априлов, а съпругата му се казва Бистра, информира БГНЕС.

Към 7 ч. от жилището излезе патолог, а след това приключи и първият оглед. Към 8 ч. започна и втори оглед на местопроизшествието. Нанесени са щети от пожара. 

Първоначалният оглед е показал, че хората са паднали по очи, обгорели са, което е заблудило разследващите, че става дума за задушаване. На място има полиция.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 0
Ужас
преди 2 години
Как може да има такива *** :(( Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 2 години