Отхвърлен клиент намушка с нож таксиметров шофьор

Мъжът бил неадекватен, искал да го закарат до Луната

20.09.2021 | 18:43 Редактор: Елеонора Танева

с нож таксиметров шофьор в Хасково. Инцидентът е станал в района на автогарата, а нападателят е стар познайник на полицията. Екшънът в Хасково се разиграва в събота следобед на пиацата до автогарата. Нападателят бил с жена и куче.

"Дойде клиент, който за пръв път го виждам, седна в колата, попитах го къде ще ходим, каза на Луната. Втори път го попитах – пак на Луната, помолих го да слезе. Мъжът бил с жена и куче", сподели таксиметровият шофьор Николай Атанасов.

Днес Николай е с превързан крак и гипсирана ръка, заради засегнат нерв. Той кара такси от 47 години.

"Изобщо не се притеснявам от нищо в този живот. Гледам напред и благодаря на Господ, че съм жив и здрав", заяви Николай.

Колегите му обаче са притеснени след инцидента.

 

"Ние сме тук като на война, трафикът от една страна, всеки ден ни удрят, блъскат, псуват, посягат и така нататък. Но, който го е страх не ходи в гората", коментира таксиметровият шофьор Мехмед Ахмед.

49-годишният нападател от Хасково и приятелката му - 53-годишна жена от София, са арестувани след скандал с друг таксиметров шофьор, който сигнализирал в полицията. Полицаите са намерили и ножа, използван от мъжа при нападението. Той бил скрит в района на центъра, където междувременно пил кафе.

Вижте повече в репортажа на кореспондентите ни.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК