Жестоко убийство потресе Габрово, открит е трупът на 68-годишен музикант

По тялото на пенсионера е имало голям брой травми и наранявания, които са причинили смъртта му

14.07.2021 | 18:35 Редактор: Жаклина Иванова

Жестоко убийство на пенсионер потресе жителите на Габрово. Тялото на 68-годишния музикант Боян Радев било открито в събота в апартамента му.

По него имало голям брой травми и наранявания, които са причинили смъртта му. По подозрение за съпричастност е арестувана 43-годишна жена от Сухиндол.

Съседи разказват, че Радев живеел от 30 години в този блок, а от 5 месеца в апартамента му живеела по-млада от него жена.

"Сутринта дойде пияна, почна да чука, да вика. Аз като повиках полиция, тя вече беше разбила вратата. Влизала, преоблякла се там и с циганина са сменили патрона. Още не е приключило следствието, не мога да ви дам някаква информация, но най-лошото се случи!", сподели съседката на мъжа Иванка Андреева.

"Как стана, защо стана... Живееше с него някаква жена. Като дойде полицията се съмняваше да не би нещо да е станало и с жената!", каза съседът на мъжа Живко Божинов.

Съседите допълват, че Радев, който бил пенсиониран музикант, водел бохемски живот и всяка вечер у тях гостували компании. Когато не бил почерпен, бил добър и отзивчив.

Според аутопсията, Боян Радев е починал вследствие на черепно-мозъчна, лицева и гръдна травма, а заподозряна за тежкото престъпление е 43-годишната жена, която е осъждана. С постановление тя е задържана за 72 часа в ареста, а по случая е образувано досъдебно производство.

От прокуратурата засега отказват подробности по случая.

Вижте повече в репортажа на кореспондентите ни.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Истанбулец
преди 2 години
Щом е мъж няма проблеми. Проблем щеше да е, ако беше жена. Сигнализирай за неуместен коментар