Нападението над момиче в Бургас е заснето от охранителни камери на бизнес център

На помощ идва и охраната

29.06.2021 | 17:40 Редактор: Юлия Христова

В Бургас задържаха мъж, направил опит за убийство с нож. Намушкал 17-годишно момиче 11 пъти. То е в болница, след направена операция вече няма опасност за живота му.

Камерите на близкия бизнес център са запечатали кървавото нападение малко след 21.30 часа. На кадрите се вижда как по пешеходна пътека се движат две момичета. Зад гърба им се задава мъж с бели дрехи. Едното момиче успява да се измъкне. Другото обаче не успява да избяга. Следват удари с нож, в шията и тялото на 17-годишното момиче.

"На камерата се вижда, че то не го провокира с нищо. Той я застига, тя го избутва, той тръгва да я гони. Тя почва да бяга нагоре, обаче се спъва и пада върху бордюра", каза  охранителят Тодор Михайлов.

Нападателят ѝ нанася близо 11 удара с нож. На помощ идва и охраната от бизнес центъра, спират и коли.

"Нападателят, след като я наръгва, той веднага побягва в градинката", допълни той.

От болницата в Бургас съобщиха, че животът на момичето е вън от опасност, благодарение на оказаната медицинска помощ още на място. В квартала, където живее момичето, са възмутени от случилото се.  

27-годишният нападател живее в съседния вход. Не е ясно дали са се познавали с момичето и дали е извършил престъплението под въздействието на наркотици. Задържан е за срок от 72 часа. Повдигнато му е обвинение за опит за умишлено убийство. 

Вижте повече в репортажа на Стиляна Георгиева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
42
преди 2 години
Баси ***. Тоя трябва да иде в затвора да му пръснат саксията! Сигнализирай за неуместен коментар