Годеницата на Кристиан през сълзи: Опита се да помогне на Милен Цветков

Разкриха подробности за фаталния инцидент с журналиста

23.02.2021 | 13:52 Редактор: Искра Ангелова

Делото за смъртта на Милен Цветков започна с първи разказ в залата от годеницата на обвинения за смъртта на журналиста - Кристиан Николов. 

Свидетелите, призовани първи на разпит, бяха приятелите на Николов, които са празнували рожден на годеницата му Симона в деня преди фаталния инцидент.

През сълзи момичето разказа какво се е случило на партито. Според нея Кристиан Николов не е употребил наркотици, пил е малко алкохол, една чаша водка, след което в апартамента е намерил шот, който е бил с друг вид алкохол. Изпил го е и е получил леко неразположение.

На другия ден той вече се е чувствал добре. Заедно тръгнали с джипа, който се оказва фатален за катастрофата с Милен Цветков. След като стигат до мястото на произшествието, Симона чува Георги да извика, а Кристиан да ускорява скоростта. Момент по-късно катастрофата се случва и колата на Цветков е ударена. 

Симона не успя да отговори дали знае откъде са минали по пътя и дали е карал с превишена скорост, но заяви, че Кристиан не употребява упойващи вещества. Единственото, което използва, е успокояващ чай и паста, която е пил предната вечер.

"Милен Цветков е ходил, дишал е. Много хора са му оказали помощ, включително и Кристиан. Той е едно нормално момче. Скоростта със сигурност е била превишена", заяви адвокат Константин Симеонов.

Според Симона годеникът ѝ е водил здравословен начин на живот. Тя го определи като най-съвестният човек, когото познава.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
2 rate up comment rate down comment 0
мама Миа
преди 3 години
Тя го определи като най-съвестният човек, когото познава....Смятай с какви *** общува. Сигнализирай за неуместен коментар
2
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Otrejete I rakata za deto laje kaza Krum. Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 1
Нина
преди 3 години
Това момиче наистина го обича Сигнализирай за неуместен коментар