Убийството в село Лъвино заради жена?

Разстоянието между цевта и жертвата са били само 20 сантиметра

06.02.2021 | 19:16 Редактор: Искра Ангелова

Убийство заради жена в исперихското село Лъвино. Мъж с въздушна пушка стрелял от упор по неканени среднощни гости. Раненият починал на 50 метра от къщата, опитвайки се да избяга.

Късно снощи 48-годишен мъж и неговият приятел на 17 години, след като си пийнали, отишли до къщата на обвиняемия, където той живеел със сестра си и майка си. Като влезли в двора - започнали да викат по име младата жена.

"Този човек е редовно пиян, закача се с този и онзи. Моят син ги е предупредил. Има една пушка за птици, ама е регистрирана", каза бащата на извършителя - Ахмед Адемов.

Въпреки предупрежденията, те не си тръгнали. Тогава обвиняемият стрелял с въздушната си пушка.

"Направил е един изстрел в непосредствена близост до врата на пострадалия. Първият опит останал неуспешен. Заредил е втори път и отново от непосредствена близост втори път го е прострелял в директорията между адамовата ябълка и дясната артерия. По ирония на съдбата - обвиняемият сам е филмирал своите действие от монтирана камера на жилището си", заяви окръжният прокурор на Разград Тихомир Тодоров.

Според окръжния прокурор изстрелите с въздушна пушка рядко предизвикват смърт, но в този случай разстоянието между цевта и обекта са били само 20 сантиметра. Изстрелът е допринесъл за голяма кръвозагуба и задушаване.

Вижте повече в репортажа на кореспондентна ни.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
8 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Ами в случая това си е била законна самозащита.Човекът е защитавал семейството си! Влезли са му в имота, притеснява ли са семейството му, имал е пълно право да се защити.В крайна сметка, какво? Да седи и да гледа как ще изнасилят сестра му ли? Сигнализирай за неуместен коментар