Изнесоха ужасяващи данни за бруталното убийство в Стара Загора

Задържан е криминално проявен 57-годишен мъж

14.12.2020 | 19:10 Редактор: Тодор Петров

Изнесоха подробности за жестокото убийство в Стара Загора. Припомняме, че вчера мъж е открил човешки крайници в чувал край жилищен блок и е подал сигнал в полицията. 

Сигналът е подаден около 01:00 часа тази нощ. Някои части са открити в контейнери за смет, други - в инсталация за отпадъци, а торсът – в апартамент в града. 

Разкрити са самоличността на жертвата и предполагаемият извършител.

"42-годишен криминално проявен мъж от Стара Загора. Задържан е към момента 57-годишен мъж - криминално проявен, неосъждан, от Стара Загора", обяви директорът на ОДМВР-Стара Загора ст. комисар Стоян Стоянов.

Домът на заподозрения е претърсен, намерени са веществени доказателства по случая. 

"Тези веществени доказателства включват части от тялото му, както и предмети, които са използвани за разчленяване", уточни ст. комисар Стоянов.

Мъжът, станал жертва, доскоро работил в чужбина. Преди няколко седмици се е прибрал в България. Основният мотив, по който се работи е от престъпление от битов характер. 

"Евентуалният обвиняем е бил познат с жертвата. Нормални отношения са поддържали преди това, но тепърва ще изясняваме мотива за престъплението", заяви окръжният прокурор Дичо Атанасов.

Наказанието, по което е привлечен обвиняемият, предвижда от 10 до 20 години лишаване от свобода. При установено убийство с особена жестокост присъдата може да бъде прецизирана. Действията по събиране на преки и косвени доказателства продължават. Очаква се и заключението на съдебно-медицинската експертиза.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 1
бг смешки
преди 3 години
искал е да го обере ...българска работа ! Сигнализирай за неуместен коментар