Майката първо отрекла, след това признала за жестокото убийство в Сандански

Магистратите обсъждат виновна ли е обвиняемата

20.11.2020 | 13:45 Редактор: Ралица Братанова

Ден на траур в Сандански. Продължава разследването на двойното убийство на две деца, братче и сестриче на 3 и 5 години. Задържана е 32-годишната им майка.

Днес магистратите е трябвало да гледат делото за родителските права върху децата. Вместо това те трябва да решат има ли достатъчно доказателства, че обвиняемата, която е тяхната майка, е извършила престъплението.

В къщата на двойното убийство в Сандански не липсвали скандали. Съседи разказват, че последният бил преди месец в близкия магазин за цигари. 

Съседите чуват крясъци и се обаждат на бащата. Тогава той разбира, че нещо се случва в дома му. Когато пристига, вижда двете си деца убити. 

Бащата тръгва към полицията, а реакцията на униформените е светкавична, тъй като сградата на районното управление е на метри от местопрестъплението. 

От източници на Bulgaria ON AIR в полицията разбрахме, че първоначално майката не е признавала, че е извършител на двойното убийство. Разказвала, че децата си играели с ножове

По-късно обаче признава. Психолозите са категорични, че дори родител може да извърши подобно деяние под силен афект. 

Близки до семейството разказват, че освен със съпруга си, 32-годишната жена имала проблеми и с родителите му. През последния месец тя не се прибирала вкъщи. Вчера преминала и поредната процедура за родителски права. 

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


1
0 rate up comment rate down comment 0
Иванета
преди 3 години
Жената е превъртяла от тормож не само от мэжа си. Виновни са и родителите. Когато са и казали, че и взимат децата, не са ли помислили ,че тя ще превърти. КОЙ ПОБЪРКА МАЙКАТА? това е основния въпрос. Всичко друго е следствие. Сигнализирай за неуместен коментар