Наркопласьори свидетелствали срещу служителите на МВР и ГДБОП

Емануил Йорданов е адвокат на един от двамата задържани антимафиоти

30.06.2020 | 11:52 Редактор: Александра Иванова
Наркопласьори свидетелствали срещу служителите на МВР и ГДБОП

Трябва да се обърне особено внимание на Дирекция "Вътрешна сигурност" към МВР, хубаво е да се закрие. Това заяви бившият вътрешен министър Емануил Йорданов.

Той е адвокат на един от двамата задържани антимафиоти по аферата с вземане на подкупи за покровителстване на наркогрупи и осигуряване на чадър и логистика, предаде БНР.

"Имаме двама полицаи с дълъг професионален стаж и безупречни професионални биографии. Срещу тях застават петима души - наркопласьори, които са разследвани от тях. Тези наркопласьори са подсъдими по друго дело в Специализирания съд. Те се появяват по уникален начин. Всички те са обявени за национално издирване и когато са задържани двамата полицаи, се появяват и дават показания пред съдия... Оказва се, че сме склонни да вярваме на наркопласьорите, а не на полицаите", отбеляза той.

По думите на Йорданов при едно влизане на делото в съда "ще падне голям смях" с показанията на наркопласьорите, но полицаите няма да се смеят, защото до това време ще са лежали с месеци в ареста.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Явно не са могли да разделят парите и са се скарали. Сигнализирай за неуместен коментар