Задържаха жена с богато криминално досие, пласирала дрога

Дилърката е популярна с прякора Мос

10.06.2020 | 20:45 Редактор: Юлия Христова
Задържаха жена с богато криминално досие, пласирала дрога

Задържани са трима души при специализирана полицейска операция на територията на пловдивския квартал "Столипиново". Иззети са 151 пакета "бонзай" от жилище на улица "Джебел", съобщиха от ОД на МВР в Пловдив. 

Служители на Шесто РУ в града са задържали 55-годишна жена дилър, както и двама мъже, които са ѝ помагали с разфасоването и продаването на наркотици в кв. "Столипиново". 

 

Дилърката е популярна с прякора Мос. Повече от 15 години се занимава с криминална дейност, която е свързана с наркоразпространението. Жената многократно е задържана за деянията си. 
 
По-голямата част от семейството й, 10 братя и сестри, също се занимават с разпространение на наркотици. В края на миналата година срещу нея е образувано досъдебно производство за осуетяване на полицейска проверка. 
 
Последната ефективна присъда на дилърката е от 2006 г., когато й е било наложено ефективно наказание от 6 години. След като е излежала присъдата си, жената отново е започнала да се занимава с незаконно разпространение на наркотици.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК