Служителка в пощенски клон присвоявала социални помощи в Кюстендил?

Хората предполагат, че тя е фалшифицирала подписите им

27.04.2020 | 20:51 Редактор: Искра Ангелова

Десетки жители на квартал "Изток" в Кюстендил останаха без социалните си помощи. За присвояването властите разследват служителка в пощенския клон. Тя е била дисциплинарно уволнена заради други финансови злоупотреби.

"Парите ще ви се върнат, но не се знае кога". Така бяха успокоявани днес жителите на квартал "Изток" в Кюстендил, които спонтанно се струпаха пред затворения пощенски клон, за да си искат парите.

"7 деца имам, детето ми е на 1 годинка и той е болен, а памперси ми трябват, трябват ми хумана, трябват ми други неща, а тя като ми е взела парите сега откъде", пита Златка Димитрова.

Заподозряна за измамата е пощенската служителка в квартала.

"Тя ми каза "Ела след 12, ще има пари, ще ти ги дадем. Аз дойдох тук, но беше затворено. Отидох до 4-ти клон, но оттам ми казаха нямаш пари", допълни жената.

Подобна е ситуацията и с Надя. Имала да взима 280 лв.

"Отидох до Пощата, но ми казаха, че вече имам подпис: "Ти си ги взела", но аз отговорих, че не съм. Ще гладуваме. Виж какво стана заради нея. Нека да ни дадат парите, да си оправим положението и децата. Имаме малки деца", каза Надя Гогова.

Хората предполагат, че служителката е взимала парите, след като е фалшифицирала подписите им. 

Вижте повече във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
palilula20@yahoo.com
преди 3 години
Взимала е, но няма да взима повече. Освен това,писнало ми е да слушам как хората се оправдават за злоупотребите си с децата. Седем деца. Не е като онази от Уганда, на 36 години имала 35 деца. Няма ли предпазни средства за това нещо? Ами ако всички решим да имаме 35, пардон 7 деца, какво ще стане с майката Земя? Сигнализирай за неуместен коментар