Английски футболен фен почина в София! (+Снимки)

Toй е бил открит на ул. "Георги Раковски" и транспортиран в "Пирогов"

14.10.2019 | 15:31 Редактор: Тодор Петров

Тази сутрин привърженик на английския национален отбор по футбол беше открит мъртъв в София. Той е бил открит на столичната улица "Георги Раковски" и транспортиран в "Пирогов" със съмнения за нарокотична интоксикация. 

По-късно стана ясно, че е починал. 

От болницата уточниха за Bulgaria ON AIR, че мъжът е оказал съпротива на лекарския екип, след което е извикана полиция и е отведен жив от лечебното заведение. 

Макар че снощи по централната улица "Витоша" феновете на Трите лъва бяха под полицейски конвой, няколко пострадаха сериозно. Около 4000 привърженици на Англия са у нас за мача, който започва тази вечер в 21:45 ч.

По трибуните агенти под прикритие ще следят за расизъм. Няма да бъдат допускани зрители във видимо нетрезво състояние, както и такива, които носят забранени предмети.

А заради мача ще бъдат затворени и част от улиците около стадиона в периода от 20:30 часа до края на футболната среща. Става въпрос за ул. "Ген. Гурко" между булевардите "Васил Левски" и "Евлоги и Христо Георгиеви"; бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между Орлов мост и бул. "Черни връх"; бул. "Драган Цанков" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "Пейо Яворов". 

Забранен е престоят и паркирането на превозни средства до полунощ на моста пред Националния стадион "Васил Левски" и на ул. "Ген. Гурко". 

Харесайте страница ни във Facebook ТУК