Пиян отказа да спре силна музика и удари полицай с камък в главата

Случаят се разиграл в сливенския квартал "Надежда"

29.07.2019 | 16:29 Редактор: Василена Василева
Пиян отказа да спре силна музика и удари полицай с камък в главата

Пиян мъж удари полицай с камък в главата, след като отказа да спре силна музика. Случаят е от сливенския квартал "Надежда", съобщиха от полицията. 

На 27 юли служители на участъка в квартала се отзовали на 11 сигнала за нарушаване на тишината. Иззети са 2 музикални уредби, съставени са 6 протокола за предупреждение и 2 акта по Наредбата за обществения ред на община Сливен.

Малко след полунощ на ул. "Крали Марко" екип на участъка се натъкнал на изключително нагло и агресивно поведение от страна на двама души в явно нетрезво състояние - А. А. на 45 години и Х. А. на 22 години. А. А. се е възпротивил на отправеното му разпореждане да спре музиката и ударил полицейския служител с камък в главата.

На място са изпратени два екипа на Районно управление на МВР-Сливен. Напрежението е овладяно и не са допуснати други нарушения на обществени ред и инциденти.

Двамата извършители са направили опит да се укрият. След проведените издирвателни действия те са задържани и отведени в РУ-Сливен. За случая е уведомена Районна прокуратура-Сливен.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК