Мъжът, който уби съпругата си в Ботевград, е намерен мъртъв

Предполага се, че се е самоубил

20.03.2019 | 07:13 Редактор: Ралица Братанова
Мъжът, който уби съпругата си в Ботевград, е намерен мъртъв

42-годишният мъж, който наръга и уби съпругата си в Ботевград, е намерен мъртъв. Предполага се, че се е самоубил.

Последната информация е, че той е намерен в дома си.

Около жилището има полиция. Два автомобила са оградени от полицейски ленти. Смята се, че извършителят е избягал от местопрестъплението с кола.

Около 10 часа полицията издирваше извършителя на убийството. Около 3 часа тази нощ Любомир Димитров е открит мъртъв.

От иззетите камери от мястото на местопрестъплението не става ясно дали едно от децата на семейството е станало свидетел на убийството, каквато информация имаше по-рано.

Убийството бе извършено вчера по време на семеен скандал, който се разиграл малко след 17 часа на улица в кв. "Васил Левски", пред очите на едно от децата на семейството. 

Минути след 17 часа Любомир влязъл в шивашкото ателие, където работела 37-годишната Камелия и между тях възникнал семеен скандал. Според основната версия мотивът за убийството е ревност - мъжът имал съмнения, че съпругата му изневерява.

Нанесъл ѝ няколко удара с нож, след което тя излязла от ателието и паднала на тротоара. Тогава е била забелязана от първите свидетели, които са подали сигнал на телефон 112. 

"Видях суматоха, тяло, обляно в кръв. Минах на другия тротоар. Звъннах на 112 веднага. Видях, че дъщерята на жертвата идва. Отидох към нея, отдалечих я от тялото и я държах на безопасно място", сподели клиент на шивашкото ателие на Камелия, който я е открил мъртва пред него.

По думите му по нищо не е можело да се предположи, че жената е била жертва на домашно насилие по-рано.

Харесайте и страницата ни във Facebook ТУК