Дядо Коледа "превзе" Харбър Бридж в Сидни

Белобрадият старец се превърна в алпинист и изкачи емблематичния мост

07.12.2016 | 15:00 Редактор: Тодор Петров
Дядо Коледа

Нетрадиционна кампания. Дядо Коледа изкачи Харбър Бридж в Сидни, за да популяризира една от забележителностите на града по време на празниците. На невероятната гледка, която се разкрива отвисоко, могат да се насладят всички.

Макар времето над австралийския град да бе облачно това не попречи на елфите на Дядо Коледа да покажат на елена Рудолф най-подходящия маршрут за доставката на коледни подаръци. 

"Тази Коледа ще е истинско предизвикателство за мен и моите елфи. Милиони момчета и момичета по света са били послушни и трябва да получат заслужен подарък за празника. А за целта трябва да изберем най-подходящия летателен план за шейната с елените. А какво по-добро място от Харбър Бридж. Само погледнете уникалната гледка", каза Дядо Коледа.

Една от атракциите за туристи е изкачване на емблематичния мост с помощта на алпинистка екипировка. От 1998 година, когато за пръв път е разрешено катеренето по Харбър Бридж, до момента на върха на съоръжението са успели да се качат над 3 и половина милиона души от цял свят.