Изневярата не означава, че той не ви обича

5 причини, за да му дадете втори шанс

01.08.2016 | 23:07
Istock

Той ви е предал по най-лошия възможен начин – изневерил ви е и първото, което си мислите е, че вече не ви обича. Или, че вие не сте достатъчно добра за него.

Не бързайте с изводите! Мъжете изневеряват по редица причини, но това не означава, че не държат и не обичат своята половинка. Ако го чуете да изрича: „Моля те не ме напускай, аз наистина те обичам“, оставете куфара на земята и му дайте малко време да докаже думите си.
Ето и какво трябва да направи, за да разберете дали говори истината:

1. Веднага прекратява окончателно аферата
Осъзнавайки, че ще ви загуби, той е толкова изплашен, че отрязва безвъзвратно другата жена, защото вие сте тази, която обича и иска до себе си.
2. Обещава да направи всичко за вас
Това не означава просто да ви угажда и да ходи „на пръсти“ около вас следващия месец. Тествайте го! Правете неща, които досега ви е отказвал и знаете, че в друга ситуация отново не би направил.

3. Търси професионална помощ
Това може и да бъде един от вашите „тестове“. Мъжете не обичат да признават, че имат нужда от помощ, още повече да разговарят с непознати за нея. Ако вашият партньор обаче е склонен да се зарови в съзнанието си и да вникне в причините за изневярата с помощта на специалист, то той наистина иска да се поправи и да не повтаря тази грешка отново.

4. Признава грешката си
Човек може да коригира поведението си, само ако осъзнава, че е сгрешил. В случай, че той признава колко много е объркал нещата и то не само пред вас, значи има шанс да спасите връзката си.

5. Действия, не само думи
Ако той изпълнява обещанията си и то без мрънкане и натякване постоянно с думите: „Видя ли, казах ти, че ще се променя/ че ще направя това“, значи е посветен на вас и иска отново да спечели доверието и любовта ви. Няма гаранция, че отново няма да ви нарани по един или друг начин, но желанието да стане по-добър и по-грижовен, си заслужава да му дадете още един шанс и да му повярвате.

Четете още интересни новини в Tialoto.bg