Грозната истина за жените от всяка зодия

Ако сте мъж, няма начин да не ви е интересно какви са най-лошите черти на дамите от всяка една зодия

20.07.2016 | 19:24 Редактор: Ирина Георгиева
Грозната истина за жените от всяка зодия

Ако се интересувате от астрология и вярвате в планетарните влияния върху поведението на хората, то вероятно ви интересува как звездите предсказват начина, по който всеки човек реагира във връзката си и взаимодейства със своя партньор.

Ако сте мъж, няма начин да не ви е интересно какви са най-добрите качества и достойнства, както и най-лошите черти на жените от всяка една зодия.

Тук сме се съсредоточили на най-лошите. С други думи ще чуете грозната истина за дамите от всеки един от 12-те зодиакални знаци, така че да си имате едно наум.

Овен

Тези дами са супер взискателни в любовен план. Те ще изсмучат цялата ви енергия, тъй като тяхната концепция във връзката им е техният партньор да задоволява всички техни нужди, желания и прищевки. Тези жени умеят да вълнуват мъжете, но те имат огромно его и често се държат като девойки в беда, които имат нужда от постоянно спасяване и обгрижване.

Телец

Жените Телец обичат да се обграждат с хора (най-вече приятелки), по-малко привлекателни от тях самите, именно защото имат склонност към нарцисизъм. Жената Телец сякаш притежава вълшебното огледало на мащехата на Снежанка и редовно го пита „Аз ли съм най-красивата на света?“. Не се заблуждавайте, че тази жена търпи критика или притежава самоирония – за нея няма нищо по-хубаво от нейния дом, нейното куче, нейните роднини, нейните приятели и т. н.

Близнаци

Тези дами са чаровни и умели флиртаджийки, които обаче в даден момент се превръщат в ужасно хаотични личности. В началото ще ви е приятно да излизате и да общувате с тях, но в даден момент ще усетите, че затъвате в комуникационна бъркотия – отношенията ви ще станат супер сложни и абсолютно непредсказуеми. Причината естествено е, че тези жени имат раздвоение на личността – характерно за всички представители на тази зодия.

Рак

Тези жени се държат с мъжете си като с техни майки и покровителки. Те владеят до съвършенство тактиката „пасивно-агресивна манипулация“ и редовно вменяват на своите партньори чувство за вина. Тези дами са страхотни в кулинарията, но затова пък са изключително обидчиви и редовно ще трябва да им правите комплименти за всичко. В противен случай те ще ви обявят за нечувствителен подъл злодей и вие няма да имате шанс да се защитите.

Цялата статия четете в Tialoto.bg