Илюзионист си купи къща за близо 18 милиона долара

Еднофамилната сграда се намира на "улицата на милиардерите"

17.07.2016 | 16:45
Facebook

Една от най-скъпите еднофамилни къщи в Лас Вегас вече има нов собственик. Цената на зданието е 17,55 милиона долара. Нейн собственик е илюзионистът Дейвид Копърфийлд (59 г.), който чрез сделката подобри досегашния рекорд за продажба на подобен имот от $17,4 млн. Платени през 2007 г.

Новата придобивка магьосника в света се намира на "улицата на милиардерите“ в престижния район Самърлин. Разполага с 8 спални и 8 и половина бани, които са разпределени в три постройки – една за семейството на домакина и две за гости. 

В имота Копърфийлд разполага още със спортна зала, СПА център, стая за игра на мини голф, нощен клуб, винарна и обширен басейн. Огромните стъкла и камъкът са съществена част от характеристиката на имота, който изглежда изключително хармоничен.

Това се подсилва и от Дзен градината. Целият разкош е разположен на площ от 2900 кв. м. Любопитното е, че предишният собственик на къщата я е закупил през 2005 г. за едва 2,75 милиона долара.

Копърфийлд притежава и пентхаус на 4 нива в Манхатън, който закупи през 1997 г. за $7,4 млн. с басейн на покрива на 57-ия етаж. През миналата година обаче в съоръжението имаше голям проблем заради който бяха наводнени 30 етажа. 

Магьосникът е собственик ина четири острова на Бахамите с изумителни плажове. Единственият, който е курортен, е Муша Кей. Там има само 5 имота, които се дават под наем на супербогаташи. Могат да се съберат максимум 24 души, като цената за една вечер е общо 74 000 долара, а нощувките трябва да са поне 5. 

Спалните на целия остров са 12, баните 13, а плажовете – изумителни. На острова може да се поръчат и специални забавления, като например фойерверки. Иначе гостите имат на разположение СПА, масажи, риболов в океана, гмуркане.


1
0 rate up comment rate down comment 0
nbhristov@mail.bg
преди 7 години
Що не си купи и моята къща? Ще му я подаря само за половин милион долара! Сигнализирай за неуместен коментар