Криско заряза плеймейтката Ася Капчикова

Остават си приятели или поне така твърдят

04.07.2016 | 23:06
Криско заряза плеймейтката Ася Капчикова

След близо едногодишна връзка огънят между Криско и плеймейтката Ася загасна. Двамата бяха една от най-обсъжданите светски двойки напоследък, но крахът в отношенията им вече е факт.

Днес е ден за промяна и споделям публично, че общият ни път с Ася приключи. Разделяме се с уважение и приятелски чувства! Пожелавам на нея, както и на себе си здраве, успех и силна любов!”, написа Криско в личния си профил във фейсбук в неделя вечерта. Така рапърът съобщи, че връзката му с Мис Плеймейт 2016 Ася Капчикова вече е минало.

24-годишната танцьорка коментира в социалните мрежи: “Бъдете толерантни към решението ни! Това са човешките взаимоотношения и лични наши отношения!” 

Звездната двойка бе заедно около година. Двамата се запознават покрай видеото на едно от най-известните парчета на рапъра “Шапка ти свалям”. Любовта между двамата пламнала, когато се наложило някой да върже вратовръзката на Криско преди началото на снимките. От всички хора, ангажирани с лентата, само Ася можела да се справи с оформянето на сложния възел.

В началото двамата не желаят да афишират връзката си, но тя се превърна в публично достояние, след като танцьорката стана плеймейтка миналата година.