Сантра: Криско е един от най-организираните хора, с които съм работила

Тези и още интересни гости в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

06.06.2016 | 12:25 Редактор: Ирина Георгиева
Сантра: Криско е един от най-организираните хора, с които съм работила

От Константина Живова

Лятна академия за успех и забавления

Наближава лятната ваканция на децата и огромната част от родителите се изправят пред трудните въпроси - как да накараме жадните за игри и забавления малчугани да продължат да учат и какво да правим с тях, докато сме на работа? Шестата безплатната Лятна академия за успех и забавления на Фондация "Заедно в час" предлага решения на тези въпроси. Репортерът на предаването ДНЕС Борислав Петров ни срещна с хората, които накараха деца от цяла София да искат лято след лято, да се връщат в класните стаи и в училищния двор. 

"Децата могат да учат и през лятото. Всички записани трябва да приемат предизвикателството сериозно и да не отсъстват, за да има ефект от тяхното посещение и обучение".

5-годишният Асен има нужда от помощ

5-годишният Асен Маринов от Белоградчик се бори с коварна болест. След две тежки операции на детето предстоят химио и лъчетерапия. Родителите му обаче, имат нужда от финансова помощ. 

Как да се справим с дерматологичните проблеми?

Както децата, така и възрастните сме предразположени към различни дерматологични проблеми. Как да се справим с тях и какви опасности крие слънцето ще разберем от специалистът в здравните минути на предаването, д-р Дончо Етугов.

"Препоръчително е да се консултираме с дерматолог малко преди летните дни, за да сме подготвени за слънцето", тези и още полезни съвети даде в студиото на ДНЕС, д-р Дончо Етугов.

Плуване ... а с вашето бебе?

Обичате ли да плувате? А плували ли сте заедно с вашето бебе, дори когато е съвсем малко. Екипът на предаването показва един интересен и полезен вариант да прекарате свободното си време с вашето бебе, но не на сушата, а във водата. Сега ще се потопим във водата заедно с репортера на ДНЕС Асен Манасиев.

Сантра за музиката, стила и вдъхновението

Кариерата на госта в звездните минути на предаването ДНЕС стартира от шестнадесет годишна възраст. Едни от най-запомнящите й хитове са "Не ме обичаш вече" в дует с рапъра Спенс, както и незабравими парчета с изпълнителя Кристо като "Аз и Ти", "Аромата ти" и "Днеска фен съм ти". В години певицата реализира много проекти и днес тя отново може да се похвали с нещо ново. Този път в дует с един от най-харесваните млади изпълнители Атанас Колев с парчето им "В твоя чест". 

За музика, стил и вдъхновение ще поговорим със самата Сантра, веднага след като видим видеоклипа към последното парче.

"Подготвям нов проект, но не музикален, който ще може да работи заедно с музиката, която правя", разказа певицата Сантра и обеща много скоро да обяви новото си начинание.

Грета Великова за тънкостите с грима и перфектната визия

Тя е един от успешните български гримьори. Талантът и не се ограничава само до територията на България, той достига дори до Холивуд. Тя знае много тънкости свързани с грима и перфектната визия. За да сме актуални и красиви, без да прекаляваме и най- важното за да се гримираме правилно и успешно в горещите слънчеви дни ще ни помогне със своите нагледни съвети в студиото гримьорът Грета Великова.

"Естествените вежди и шайни ефекта е за предпочитане през този сезон", сподели гримьорът Грета Великова.

Мис национален отбор

Когато чуем спорт, като баскетбол и волейбол си представяме много високи и едри жени. Да, но това далеч не е задължително. Пример за това са красивите гостенки в предаването ДНЕС. Те са сексапилни, атлетични и умни. Как се става Мис национален отбор и какви са техните борби разказва Симона Димитрова, Мис Национален отбор по баскетбол, Ваня Запрянова, Мис Национален отбор по волейбол и Магдалина Георгиева, продуцент на конкурса. 

"За да бъдеш мис "Национален отбор" трябва да бъдеш красива, умна и да се интересуваш от спорт", каза организатора Маги Вълчанова.