Рецепта за месо за домашни бургери

Спестите време

25.05.2025 • 13:17 Редактор:
Сподели във Facebook Изпрати в Mesanger Изпрати в Mesanger
Ще се изненадате колко бързо се приготвят.
Ще се изненадате колко бързо се приготвят.

За релакс и забавления са предимно почивните дни, но все пак, трябва и да се храним. Ако не ви се застоява много в кухнята и искате да приготвите нещо бързо, но и вкусно, ние сме на разположение с идеи. 

Представяме ви бърза рецепта за месо за бургери, с която да изненадате семейството или приятелите.

Необходими продукти:

  • 350 грама телешка кайма
  • 130 грама свинска кайма
  • 3 супени лъжици Грана Падано - настъргано
  • мащерка на вкус
  • сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

В купа комбинирайте каймата и останалите съставки. Хубаво омесете всичко с ръце. След това оформете кюфтета, които леко приплескайте с ръце, за да придобият формата на месо за бургери.

Ако разполагате с готварски ринг в подходящ размер може да ползвате него за оформянето на месото за бургера.

След това подредете месото върху хартия за печене в тава. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 30-40 минути или до готовност.

Четете още рецепти в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay


  • Последни
  • Четени
Любопитно виж всички Виж всички
Четени виж всички Виж всички
Последни новини виж всички Виж всички