Посрещаме Ягодова луна: Забравете за миналото, няколко зодии ще се радват на успехи

Овните ще трябва да отстъпят крачка назад

21.06.2024 | 16:51 Редактор: Искра Ангелова
Посрещаме Ягодова луна: Забравете за миналото, няколко зодии ще се радват на успехи

На 22 юни ни очаква пълнолуние в знака на Козирог. Събитието се нарича още Ягодова луна и ни носи много успехи. Сега е времето да пуснем онова, което отдавна трябва да си отиде. И да се подготвим за ново начало.

Овен

По време на събитието тези зодии ще трябва да помислят защо са поставили някои определени свои цели на пиедестал. Те са хора, които обичат да изпълняват целите си, да постигат мечтите си и бързо започват работа по това, отдават се на страстта си. Но сега на фокус са публичният имидж, успехите, наследството. И Овните ще трябва да отстъпят крачка назад, да погледнат голямата картина, да поразсъждават над случващото се. Нека помислят как да вземат по-стратегически решения в следващите седмици, за да успеят да стигнат на правилното място в правилното време, а и да са с правилните хора. Да оставят интуицията да ги води.

Рак

Пълнолунието в Козирог поставя на фокус връзките, романтичните отношения, партньорствата. Раците са грижовни, показват своята любов и привързаност, като отдават енергия, време и усилия, за да работят върху отношенията с околните. Но сега е шансът им да помислят за себе си и да върнат силата си. Емоциите ги владеят сега. Нека не им позволяват да вземат най-доброто от тях и да ги объркат. Да не си наумяват, че всяка ситуация ще завърши със спорт или конфликт.  Да си припомнят, че чувствата и думите им са от значение, ценни са. Нека кажат какво наистина искат, да обяснят какво чувстват, за да станат по-сигурни във връзката.

Везни

Ягодовата луна им напомня, че домът е там, където е сърцето. Понякога трябва да вложат енергията и усилията си в това да превърнат жилището си в светилище, тяхно лично убежище. Сега е чудесен период да се заемат с тежката работа, да пуснат багажа, който им тежи и ги дърпа надолу, да изчистят около себе си - в буквален и преносен смисъл. Докато вършат това, те ще бъдат вдъхновени да изследват емоционалния си свят, да осъзнаят какво се случва в подсъзнанието им. В началото може да е трудно и тежко, но после ще са доволни. След като свършат това, ще се усещат спокойни, балансирани и ще намерят мир, хармония.

Четете цялата статия в teenproblem.net.

Снимка: БГНЕС