Зодиите, които ще се пречистят емоционално през лятото

Ще претърпят трансформации

13.06.2024 | 19:24 Редактор: Беатрис Младжова
Зодиите, които ще се пречистят емоционално през лятото

Навлизането на Венера и Слънцето в Рак, съчетано с Ягодовото пълнолуние в Козирог на 21 юни, поставя началото на трансформиращи преживявания. Ето и зодиите, които са най-готови за значителни лечебни трансформации това лято.

Рак

За Рака лятното слънцестоене не само въвежда Слънцето в техния знак, но и приветства Венера, усилвайки емоциите и чувствителността. Този период е свързан със самооткриването и подхранването на аспектите от живота, които носят комфорт и радост. Раците се насърчават да се ровят в чувствата си, прегръщайки топлината на романтичните и семейни връзки. Художествените и творчески енергии, които се появяват през това време, ще служат като изходи за изразяване на техния развиващ се вътрешен пейзаж.

Скорпион

Скорпионите ще претърпят дълбока трансформация това лято, повлияни от всепроникващата водна енергия от планетарните движения на Рака. Известни със своята дълбочина и интензивност, Скорпионите ще открият, че този сезон засилва тяхната емоционална и психическа чувствителност. Това е подходящ момент за личностите от този знак да изследват подсъзнанието си и да се свържат с най-съкровените си желания и страхове.

Козирог

Козирозите ще открият, че Ягодовото пълнолуние на 21 юни е критична точка за личен размисъл. Като знак, който често се фокусира върху прагматизма и отговорността, това пълнолуние предлага момент да спрете и да оцените плодовете на своя труд. Лунното влияние насърчава освобождаването от остарели цикли и прегръдката на необходимата промяна, подчертавайки области в живота, където са необходими пространство и благодарност.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: Pexels