Започна Цветната луна, носи късмет на няколко зодии

Трябва да оставим някои неща в миналото

24.05.2024 | 15:33 Редактор: Искра Ангелова
Започна Цветната луна, носи късмет на няколко зодии

Започна пълнолунието в знака на Стрелец. Събитието се нарича още Цветна луна. Ще имаме шанса да обмислим някои неща, да оценим кое носи стойност на живота ни и да оставим каквото трябва в миналото. Готови сме за приключения и усещаме магията във въздуха.

Телец

Цветната луна поставя на фокус връзките и отношенията при тях. Време е да се вгледат внимателно във връзката с партньора и да оценят каква е тя, да разберат какви са приоритетите им в момента. Ако този анализ ги кара да се чувстват недоволни, непълноценни и несигурни, време е да помислят какви могат да бъдат следващите стъпки и как да подобрят нещата. Нека измислят план, да действат и отношенията ще се подобрят, ще има ползи и за двамата партньори.

Везни

Везните трябва да се подготвят за огромни промени. Те трябва да са готови да посрещнат тези промени с отворени обятия - да не бягат от тях. Пълнолунието в Стрелец им носи нови възможности, шансове, но изисква те смело да излязат от зоната си на комфорт. Трябва да се захванат с новите предизвикателства с присъщия им чар и с грация. Ако изиграят картите си правилно, това може да доведе до създаване на важни връзки, които ще повлияят на бъдещето им.

Стрелец

Пълнолунието е в техния знак, така че - не е никаква изненада, че силно ще им повлияе. Сега те са център на внимание, под светлините на прожекторите са, като истински звезди. Затова е важно да са внимателни относно решенията, които взимат до края на седмицата. Нека са загрижени и да обмислят добре всичко. Да търсят яснота трябва да им бъде приоритет сега. Така нещата ще работят в тяхна полза и те ще могат да продължат напред, информира teenproblem.net.

Козирог

Събитието ще позволи на тези зодии да отстъпят крачка назад, да си починат и да релаксират. Козирозите имат нужда от това. Да се възползват от свободното време, за да решат нерешени проблеми и задачи, които ги тормозят отдавна. Така най-накрая ще има някакъв завършек, товар ще падне от плещите им и ще се почувства освободени. Нека не ке колебаят и притесняват, а да разчитат на близки, приятели и роднини за подкрепа. Те ще проявят съчувствие и много ще им помогнат.

Снимка: Pixabay


1
1 rate up comment rate down comment 0
...
преди 3 седмици