Няколко зодии, които затварят глава от живота си след пълнолунието

Новолунието предвещава ново начало

24.05.2024 | 09:24 Редактор: Беатрис Младжова
Няколко зодии, които затварят глава от живота си след пълнолунието

Новолунието предвещава ново начало, докато пълнолунието го затваря. Пълнолунието тази седмица беше на 2 градуса в Стрелец и осигури фин, но дълбок завършек на цикъл, започнал по време на новолунието в Стрелец през декември 2023 г.

Всеки ще изпита затваряне в някаква област от живота си, в зависимост от това в кой дом Стрелецът е управител във вашата натална карта. Но ако сте един от променливите знаци вероятно ще почувствате въздействието най-силно. А ето и кои 4 знака ще затворят окончателно една глава от живота си след него:

Близнаци

Пълнолунието, което попада в седми дом на връзките и брака за Близнаците, ще им окаже допълнителен натиск да балансират автономността си със задълженията си към най-близките си партньори. Ако вие сте от този знак и сте в нова връзка, очаквайте повратна точка: да заживеете заедно с новия си партньор, да обсъждате брак и семеен живот, или точно обратното – да решите да си вземете почивка.

Дева

Вашите семейни задължения и домът, който строите за себе си, са в противоречие в момента и много от вас са може да се върнат към родните си градове тази седмица. Пълнолунието във вашия четвърти дом разкрива тайни и разкрития за мястото ви на произход. Дори и да сте направили всичко възможно да избягате и никога да не поглеждате назад, трябва да разберете, че няма начин да избягате от корените си. Отбийте се, за да посетите баба си и дядо си или да разлистите стар албум със снимки.

Стрелец

Вашата идентичност в света като цяло се преразглежда в момента и вие най-накрая ще се предадете и ще си позволите ребрандирането, за което отчаяно жадувате. Почистете гардероба си и дарете нещата от него, които вече не смятате, че са ви необходими. Запазете час, за да си направите прическа. Обадете се на ваш приятел фотограф и резервирайте пролетна сесия. Вие заслужавате да изглеждате толкова уникални, колкото се чувствате в момента.

Риби

С пълната луна, осветяваща вашия десети дом, вие ще бъдете издигнати от връстниците си и възхвалявани за постиженията ви – освен ако разбира се, първо не ви сполети нежелан скандал. Знаете какво казват: няма такова нещо като негативна реклама. Каквото и да се случи, можете да преодолеете бурята.

Очаквайте светлината на прожекторите да се насочи към вас тази седмица и практикувайте печелившата си усмивка в огледалото. Избягвайте да се фукате твърде много със себе си, дори ако сте богато възнаградени при това пълнолуние. С голямата сила идва и голямата отговорност.

Четете повече в tialoto.bg.

Какви са намеренията ви за 9 юни?

Ще си почивам.
74%
Заминавам на почивка.
14%
Ще празнувам личен повод.
12%
Общо 828 гласа

Снимка: Pexels