Звезди се пошегуваха с развода на Жизел Бюндхен, тя недоволства

Том Брейди беше гост в поредния епизод от The Greates Roast of All Time

08.05.2024 | 07:41 Редактор: Искра Ангелова
Звезди се пошегуваха с развода на Жизел Бюндхен, тя недоволства

Жизел Бюндхен не е особено щастлива от от шегите, направени заради развода с Том Брейди. Те бяха направени по време на комедийно шоу на Netflix. Бившият играч от NFL беше почетният гост в поредния епизод от The Greates Roast of All Time в Калифорния, където на сцената се качиха няколко известни имена, за да изсипят най-искрените си и забавни подигравки и обиди към него. Сред тях бяха Кевин Харт, Джулиан Еделман, Роб Гронковски, Ники Глейзър, Дрю Бледсоу, Ранди Мос и Ким Кардашян.

44-годишният Кевин Харт беше водещ на шоуто и не пропусна да се пошегува с новото гадже на Бюндхен, нейният треньор по жиу-жицу Хоаким Валенте. След това Ники Глейзър използва своята 15-минутна слава, за да се подиграе с разпадналия се брак на Брейди и Жизел, като в същото време включи и намек за дългогодишната и успешна футболна кариера на спортиста.

"Имаш седем пръстена. Е, вече са осем, след като Жизел върна своя", каза Глейзър. Междувременно бившите съотборници на Брейди - Бледсоу и Еделман – също не пропуснаха възможността да се пошегуват с развода на приятеля си.

И докато Брейди и останалите гости се смееха искрено на шегите, то Жизел Бюндхен е далеч от мисълта, че всичко това е било забавно и невинно.

Според източник, 43-годишната моделка е била „дълбоко наранена и разочарована от неуважителния облик на семейството ѝ, който е бил изрисуван в неделното шоу“. Близък до нея допълва, че приоритетът на Бюндхен винаги е бил да предпази децата си, които са били засегнати от безразсъдното поведение в предаването.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Какво ще правиш на 9 юни?

Ще отида до мола.
17%
Ще изляза с приятели.
30%
Ще се настройвам за Европейското.
52%
Общо 555 гласа