Жизел Бюндхен разкри дали е изневерила на Том Брейди

"Наистина не искам да превръщам живота си в таблоид", сподели топмоделът

25.03.2024 | 20:42 Редактор: Искра Ангелова
Жизел Бюндхен разкри дали е изневерила на Том Брейди

Том Брейди и Жизел Бюндхен, която в момента се среща с професионалиста по джиу-джицу - Йоаким Валенте, подадоха молба за развод през октомври 2022 г. Моделът говори откровено за слуховете около раздялата ѝ с бившия ѝ съпруг Том Брейди, а също така разкрива за романса си с Йоаким Валенте.

В ново интервю за The New York Times за популяризиране на готварската ѝ книга - Nourish, 43-годишният супермодел разкрива как не е изневерила на 46-годишния Брейди преди развода на двойката през 2022 г.

"Това е лъжа", каза Бюндхен пред изданието, отговаряйки на обвиненията, че е започнала романс с треньора си по джиу-джицу Валенте преди да прекрати отношенията си със съпруга си.

"Наистина не искам да превръщам живота си в таблоид. Не искам да се излагам на всичко това", добави тя по повод обвиненията.

Жизел Бюндхен споделя за "дългия път" към преодоляването на "тежката депресия и пристъпите на паника".

По време на интервюто Бюндхен призна и за несправедливите критики, на които е била подложена, след като двамата с Брейди прекратиха връзката си: "Това е нещо, което се случва на много жени, които биват обвинявани, когато имат смелостта да напуснат нездравословна връзка, и биват заклеймявани като изневеряващи. Те трябва да се справят със своите общности. Те трябва да се справят със семейството си".

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС