"Лудо влюбени": Жизел Бюндхен изневерявала на Брейди с треньора си?

Появи се и папарашко видео, на което топмоделът се целува с Хоаким Валенте

23.02.2024 | 14:34 Редактор: Искра Ангелова

Приближените на Том Брейди и Жизел Бюндхен започнаха ожесточен спор за това откога датира новата връзка на модела с треньора ѝ по жиу-жицу Хоаким Валенте. Изглежда от лагера на бившия куотърбек са на мнение, че Жизел е започнала да върти любов с Валенте, една година преди да се разведе с  Брейди, макар нейните близки да отричат.

Миналата седмица сайтът Page Six ексклузивно съобщи, че Бюндхен и нейният треньор по жиу-жицу са "лудо влюбени" един в друг. Появи се и папарашко видео, на което двамата се целуват на улица в Маями навръх Свети Валентин.

Някои от приближените на бразилския модел се опитаха да омаловажат новия ѝ романс, казвайки пред списание People няколко дни по-късно следното: "Жизел и Хоаким излизат от миналия юни. Отношенията им се развиват бавно. Първо бяха просто добри приятели. Тя искаше да запази връзката им в тайна, докато двамата се опознаят по-добре".

Този коментар обаче беше опроверган категорично от приятели на Брейди, които го обявиха за "пълна лъжа". Приближени на бившия професионален атлет се обърнаха към сайта TMZ, за да кажат: "Близките на Жизел трябва да добавят "2021" след месец юни. Тогава заглавието за тази връзка щеше да е наистина точно".

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС