Хороскоп за 8 май: Везните са хаотични, Девите да внимават с финансите

Скорпионите да обърнат внимание на здравето си

08.05.2024 | 05:00 Редактор: Елеонора Танева

Овен

Насочете усилията си в правилата за вас насока, така че те да ви се отплатят в бъдеще. Днес сте изпълнени с енергия и ентусиазъм за работа.

Телец

Налага ви се да вземете бързи и разумни решения в ситуациите, в които попадате. Изпитвате умора и не сте в оптимална физическа форма.

Близнаци

Развивате се с бързи темпове в различните аспекти от живота си. Притесненията ви относно професията ви са неоснователни и излишни.

Рак

Бъдете медиатори в конфликтите между вашите близки и се стремете към постигането на разбирателство. Ситуациите, в които попадате ще имат позитивен за вас развой.

Лъв

Съветите, които давате на своите близки са ценени от тях и изпълняват важна роля за изборите им. Умеете да внасяте комфорт в атмосферата около вас.

Дева

Очаквайте добри новини за финансовото си състояние. Предстои ви весел ден, изпълнен със забавления и приятни преживявания.

Везни

Трудно ви е да организирате всичките си ангажименти и сте хаотични. Не отлагайте задачите, които ви очакват, а преценете кои от тях са неотложни и кои да изпълните по-късно.

Скорпион

Избягвайте сключването на сделки в службата, за да не съжалявате впоследствие. Не неглижирайте своето здраве и благоденствие!

Стрелец

Възможни са дребни сблъсъци в любовен план заради поведението на вашия партньор. Предстои ви поредица от добри новини, които ще ви направят истински щастливи.

Козирог

Печелите с лекота уважението и доверието на хората от вашия социален кръг. Денят е подходящ за ново начало, без значение за кой аспект от живота ви става дума.

Водолей

Успявате да изпълните всички ваши служебни ангажименти спрямо времето, с което разполагате. Среща с ваш стар приятел може да ви огорчи, вместо да ви зарадва.

Риби

Имате възможност да натрупате материални придобивки днес. Избягвайте да се намесвате в конфликти, за да не си изпатите накрая – бъдете po-пасивни!

Какво ще правиш на 9 юни?

Ще отида до мола.
17%
Ще изляза с приятели.
30%
Ще се настройвам за Европейското.
52%
Общо 555 гласа