Шер: Срещам се с по-млади мъже, защото съм срамежлива

Певицата сподели своите мисли относно любовта

04.05.2024 | 06:30 Редактор: Вяра Димова
Шер: Срещам се с по-млади мъже, защото съм срамежлива

Шер смята, че мъжете не могат да се справят с нея. По време на разговора с Дженифър Хъдсън в епизода на нейното токшоу, певицата обясни, че се среща с по-млади мъже, защото е "малко срамежлива" сред мъжете като цяло.

"А причината да се срещам с млади мъже е, че мъжете на моята възраст са мъртви – но и като бях по-млада винаги се страхуваха да ме приближат. А по-младите мъже – те са отгледани от жени като мен", уточни 77-годишната брюнетка.

Преди да признае защо предпочита по-младите мъже, Шер заяви, че преди е отхвърляла романтичните ухажвания на Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му и е "знаела за хората около него".

В момента актрисата от "Moonstruck" се среща с музикалния изпълнителен директор Александър "AE" Едуардс, който е на 38 години и е с 40 години по-млад от нея. Двамата се запознават на Седмицата на модата в Париж през септември 2022 г., но през май 2023 г. за кратко се разделят.

Двамата подхраниха слуховете за възобновяване на отношенията си през септември 2023 г., когато бяха забелязани да се държат за ръце след среща на вечеря в Лос Анджелис. След като се събраха отново, Шер призна, че романтиката е била неочаквана.

Четете повече в tialoto.bg.

Какво ще правиш на 9 юни?

Ще отида до мола.
17%
Ще изляза с приятели.
30%
Ще се настройвам за Европейското.
52%
Общо 555 гласа

Снимка: БГНЕС