Ретрограден Плутон във Водолей - време е за равносметка

Обръщаме се към миналото

01.05.2024 | 22:17 Редактор: Толя Стоянова
Ретрограден Плутон във Водолей - време е за равносметка

Планетата на "смъртта и прераждането" Плутон става ретроградна в знака на Водолей на 2 май. В тази зодия ще се задържи до 11 октомври 2024 г. Всъщност планетата премина във Водолей на 20 януари 2024 г., но сега започва ретроградната ѝ фаза.

Ретроградният Плутон ни насочва да разгледаме трансформациите от миналото, какво е отпаднало, какво се е издигнало и какво все още стои в сенките. Плутон навлиза в своето ретроградно пътуване в знака на Водолей, но на 1 септември ще се върне в Козирог.

Тъй като това е последният път в годината, когато Плутон ще бъде в Козирог, според западни астролози, това е последната ни възможност да приключим цикъла на Плутон в Козирог, с който работим от 2008 г. Може да помислим в посока на това как сме се променили, как сме се трансформирали от този момент досега, какви отговорности сме поели в живота си.

На глобално ниво влизането на Плутон в Козирог съвпадна със световната финансова криза. Плутон в Козирог може да подчертае промени в големи фирми и организации на власт. Можем да очакваме повече новини около банките и големите бизнеси, докато Плутон преминава през Козирог.

Плутон работи върху по-дълбоките слоеве и наистина едва когато завърши пътуването си в зодиакален знак, ние можем да разберем мъдростта, уроците и трансформациите, които е предопределено да донесе.

Четете повече в az-jenata.bg.

Скъпо ли ви е агнешкото месо за Великден и Гергьовден?

Не, цените са като миналогодишните.
18%
Няма да мога да си позволя агнешко.
44%
Ще си купим, но малко, колкото да има агнешко на трапезата за празниците.
38%
Общо 525 гласа

Снимка: Pexels