Специалните черти на родените през май

Не се нуждаят някой да ги подсеща да следват плановете си

01.05.2024 | 17:35 Редактор: Беатрис Младжова
Специалните черти на родените през май

Макар времето да е противоречиво, месец май си остава един от най-хубавите пролетни месеци. Да си роден по това време на годината е привилегия. Вижте какво ви отличава от останалите:

Силно мотивирани

Родените през май не само, че са силно мотивирани, те не се нуждаят някой да ги подсеща да следват плановете си. Винаги си създават графици, които следват стриктно. Провалите не са нищо за тях. Никога не биха позволили на един провал да ги откаже от постигането на целите им.

Обичат вниманието

Да си роден през май обикновено значи, че светът те е посрещнал с много цветове и светлината на слънцето. Ако това е вашият месец, то със сигурност искате постоянно да ви се обръща внимание и ако случайно не се случи, ще направите всичко възможно да обърнете нещата във ваша полза. За ваш късмет харизмата ви е толкова силна, че когато се намирате в компания, погледите лесно биват приковани във вашата особа.

Големи мечтатели

Създаване на бъдещи планове е едно от нещата, които родените през май обичат да правят. Нещо повече - те са изключително спокойни, а мечтите им повече от големи. Могат да прекарат часове на някое красиво място и да мечтаят. Въпреки това никога не правят непрактични планове.

Разточителни

Въпреки многото си положителни качества, родените през месец май могат да бъдат и големи прахосници. Готови са да похарчат големи суми не само за лично удовлетворение, но и за да направят любимите си хора щастливи.

Скъпо ли ви е агнешкото месо за Великден и Гергьовден?

Не, цените са като миналогодишните.
18%
Няма да мога да си позволя агнешко.
44%
Ще си купим, но малко, колкото да има агнешко на трапезата за празниците.
38%
Общо 525 гласа

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pexels