Ан Хатауей: С времето се научих да поставям себе си на първо място

Актрисата сподели, че е имала проблеми със стреса като по-млада

01.05.2024 | 09:11 Редактор: Вяра Димова
Ан Хатауей: С времето се научих да поставям себе си на първо място

Актрисата Ан Хатауей сподели, че е имала сериозни проблеми като млада жена, пробиваща в Холивуд. С напредването на възрастта обаче се научава да се отпуска и да поставя себе си на първо място.

Докато размишляваше върху ролите, които е изиграла по-рано в кариерата си, и крехкостта на живота в подкаста на Дейвид Марчезе за "New York Times", 41-годишната актриса от "Дяволът носи Прада" казва, че често е играла хронично стресирана млада дама, защото в реалността се чувствала по същия начин.

"Бях сериозно стресирана млада дама. И като такава, което води до много неща, просто един ден ме озари мисълта, че приемам нещата за даденост, че приемам живота за даденост. Никога не знаеш какво може да ти се случи. Нещо може да падне от небето и да прекрати живота ти. И тогава си казах, че не искам да умра стресирана", разказа тя за началото на живота си в Холивуд.

Попитана от Марчезе какво толкова я е стресирало в миналото, актрисата отговори, че все още се учела да диша в индустрията и да се справя с напрежението, на което всеки един млад и прохождащ актьор е подложен. 

"Това беше много сложно. Наистина беше много, много сложно и не знаех как да го контролирам", допълва Ан.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 седмици
Глупости, това не се учи, то е инстинкт още с раждането. Явно нищо не е научила. Сигнализирай за неуместен коментар