Кейт Мидълтън и принц Уилям празнуват дантелена сватба

Принцесата на Уелс блести в тиарата Cartier Halo

30.04.2024 | 23:15 Редактор: Искра Ангелова
Кейт Мидълтън и принц Уилям празнуват дантелена сватба

Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години от брака си, което означава дантелена сватбаСемейството сподели снимка, която досега не бяха показвали пред обществото.

Кадърът бе качен в профила на семейството във всички социални канали, а под него беше написано просто "Днес, преди 13 години!".

Черно-белият портрет показва принц Уилям и принцеса Кейт, застанали усмихнати един до друг, като кралската булка държи сватбения си букет, направен основно от момина сълза, което бе любимото цвете на покойната кралица Елизабет.

Кейт блести в тиарата Cartier Halo на покойния монарх, която е комбинирала с булчинската рокля от Alexander McQueen, направена по дизайн на Сара Бъртън. Тоалетът се отличава с V-образно деколте и дантела, покриваща горната част. От своя страна, принц Уилям е облечен в съвсем различна униформа от тази, която носи по време на церемонията в Уестминстърското абатство. Докато сватбеният му тоалет бе съставен от червена туника на ирландската гвардия, на която той беше командващ офицер по онова време, докато принцеса Кейт не го замени през 2022 година, принцът се е пременил в черна униформа на кавалерийския полк на британската армия.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС