Слънцето преминава в Телец: Време е за спокойствие, комфорт и пътувания

С този транзит нещата в живота ни стават много по-красиви

18.04.2024 | 22:57 Редактор: Деси Николова
Слънцето преминава в Телец: Време е за спокойствие, комфорт и пътувания

На 19 април Слънцето преминава в знака на зодия Телец. Той се отличава като знак, който обича хубавата храна, спокойствието, комфорта. За всички нас, транзитът на Слънцето в Телец е едно напомняне да открием пътя на удоволствието. Слънцето в Телец ни приканва да забавим темпото и да се стабилизираме. Зодия Телец се управлява от Венера – богинята на любовта, която ни заобикаля с красота, изобилие и чувственост. Тъй като Слънцето в Телец грее в разгара на пролетта в Северното полукълбо, всички сме насърчени да се наслаждаваме на земните удоволствия.

Сега нашите сетива се пробуждат и търсим да добавим в живота си неща, които ни носят комфорт по всякакъв начин. С този транзит нещата в живота ни стават много по-красиви, но и мързеливи и удобни.

Как да се възползваме от енергията на Слънцето в Телец? 

Това е моментът да се почувстваме истински живи! Да се насладим на почивка, хубава храна, да търсим комфорта за себе си. Но това е период, в който можем да се научим да казваме "не". Освен че ще станем настоятелни по отношение на това да постигнем повече щастие за себе си, можем да поставим и онези здравословни граници с другите, с които да покажем, че няма да позволим на някого да ни създава дискомфорт.

Телецът обича природата. Докато се намираме в неговия сезон, бихме могли да се отдаваме на повече разходки из природата, да планираме хубави пътувания. 

Комфортът ни зависи от толкова много неща, дори и от материите, които носим в ежедневието си. Затова сега можем да се поглезим с такива, които са приятни на допир, като кашмир, мек велур, коприна.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay