Начини чрез фъншуй да намерим промяната, която търсим в живота

Да привлечем позитивна енергия

15.04.2024 | 23:00 Редактор: Беатрис Младжова
Начини чрез фъншуй да намерим промяната, която търсим в живота

Искате промяна в живота си и знаете в какво направление да я търсите, но не сте сигурни как да я осъществите? За начало може да започнете като седнете и напишете желанието/желанията си на един лист хартия. А след това може да пристъпите към няколко простички за изпълнение фъншуй методи за привличане на позитивна енергия и промяна в живота. 

Изхвърлете 21 излишни вещи 

Всеки път, когато почиствате дома си от непотребни предмети, вие освобождавате място за нови придобивки и нови, вълнуващи преживявания в живота ви. Ето защо почистването на дома според фъншуй ни помага да привличаме благоденствие. Изхвърлете 21 вещи от дома си, които не ви трябват, излишни са и отдавна мислите да се отървете от тях. И очаквайте хубава промяна съвсем скоро.

Махнете всички изгорели електрически крушки в дома ви

Светлината е символ на елемента Огън във фъншуй. И ако искаме да привлечем щастие и благоденствие към живота си, добре е да премахнем всички изгорели и неработещи електрически крушки, както и счупени лампи.

Сложете купичка с морска сол в ъглите на стаите или около вратите в дома ви

Не е необходимо да са обемни и големи купи, достатъчно е да е съвсем мъничка купичка или капачка, в която има зрънца морска сол. Според фъншуй, морската сол абсорбира негативната енергия в дома.

Почистете печката и фурната – нека заблестят от чистота

Печката може да символизира изобилието в дома ни – чрез нея ние осигуряваме прехраната за себе си и близките си. Ако тя е замърсена и в занемарен вид, енергията в дома не може да тече в позитивна посока.

Преместете 27 вещи

Числото 27 се счита за число на късмета във фъншуй. А разместването на 27 предмета в дома ще раздвижи енергията в дома и ще повиши вибрациите. Но все пак, ключово е вашето намерение. Ако направите тази промяна със съзнанието и намерението, че искате да се случи нещо ново и по-добро в живота ви, тогава разместването би имало ефект. Ако го правите, без да насочите ума си в тази посока, този подход от фъншуй няма да ви бъде от полза.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay