Любовен хороскоп за 15-21 април: Ретрограден Меркурий омайва Везните и Водолеите

Скорпионите ще са във вихъра на сърдечните трепети

13.04.2024 | 22:56 Редактор: Елеонора Танева
Любовен хороскоп за 15-21 април: Ретрограден Меркурий омайва Везните и Водолеите

Меркурий и Венера ще ни помагат в любовта. Очаква ни динамична и интересна любовна седмица. 

Овен

Овни, през новата седмица не трябва да правите компромис с това кои сте по никакъв начин, само за да имате любовна връзка. Звездите ви съветват да внимавате с връзки, които изискват от вас да „изтриете части от себе си“, само за да се впишете в профила, който търси отсрещната страна. Такава ситуация може сериозно да навреди на самочувствието ви. Не се колебайте да говорите за това. Ако сте необвързани може сериозно да обмислите помирение с бивш партньор, но само ако той/тя напълно ви приема такива, каквито сте.

Телец 

Телецът може да направи голям пробив по отношение на любовта. Ако вече сте във връзка, тогава с любимия ви човек може да надградите взаимоотношенията си. И двамата сте готови да се впуснете заедно във вълнуващи житейски преживявания, които ще доведат до голям личен растеж и този на връзката ви. За необвързаните представители на зодията, магическият съвпад Юпитер-Уран във вашия знак в събота, създава условия за нова любов.

Близнаци 

Времето за действие е сега, Близнаци! Ако непрекъснато мислите дали да влезете в романтична връзка с приятел, тази седмица вероятно ще вземете окончателното решение. Меркурий се движи ретроградно през вашия сектор на приятелството и в края на седмицата ще влезе в съвпад с Венера, също в тази част от вашата карта.

Двете планети ще ви напътстват, докато вземате смело решение относно любовта, което ви позволява да следвате сърцето си, независимо какви могат да бъдат последствията. Обвързаните ще имат хубава седмица и може да сбъднат някоя своя мечта с любимия им човек.

Рак

Родените под знака на зодия Рак определено ще изберат любовта пред кариерата, но определено ще обмислят добре решението си. Планетата на комуникацията Меркурий е ретрограден и ще направи точна връзка с планетата на любовта Венера. Това подравняване ви приканва да се откажете от всичко, което не обичате, което е свързано с професионалния ви живот.

Що се отнася до любовния ви обаче, може да се откажете от професионална възможност в полза на подхранването на текуща любовна връзка. За необвързаните Раци може да се окаже, че има някой на работното място, с когото флиртуват. Внимавайте романтичните ви срещи да не попречат на работата ви.

Лъв

Непредвидена професионална възможност може да причини проблеми в любовния ви живот. Съвпадът между Юпитер и Уран може да донесе пробив в кариерата ви, дори ако в момента не работите. Това може да се почувства като сбъдната мечта за вас. Възможностите за успехи може да са точно пред вас, но трябва да помислите какво ще ви костват и как ще се отразят на любовната ви връзка или ако на този етап имате само любовен интерес.

Слънцето ще бъде в квадрат с Плутон, който в момента е във вашия партньорски сектор. Нещо в тези обстоятелства може да дестабилизира любовния ви живот. Обсъдете го с партньора си. Ако нямате сериозна връзка може да оставите любовта на заден план, за да се съсредоточите върху стабилизирането на кариерата си.

Дева 

Любовта става все по-хубава за вас, Деви. Меркурий, който все още се движи ретроградно, ще бъде в добра позиция спрямо Венера във вашия 8-и дом на споделените ресурси.

Онези представители на зодията, които са в дългосрочна връзка, може да успеят да постигнат определени финансови цели. Също така може да разрешите и други проблеми във връзката. Определено ще се върнете в миналото и ще си спомните какво ви е наранило. Хубавото е, че ще разберете как да го поправите.

Везни

Ако сте в конфликт с любим човек или със собствените си мисли, то през тази седмица е възможно да постигнете помирение. Меркурий, въпреки че е ретрограден, ще бъде в добра позиция спрямо Венера, която е във вашия сектор на партньорството.

Това може да донесе решения на проблемите, които сте имали, благодарение на взаимното ви желание с любимия човек да направите всичко възможно, за да подхранвате любовната връзка, която все още споделяте. Определено ще ви бъде по-лесно да правите компромиси. Необвързаните Везни не бива да позволяват на минали грешки да помрачат потенциалните радости в бъдещето им, пише az-jenata.bg.

Скорпион

Късметлийска седмица по отношение на любовта! Поводи за хубави емоции ще имат представителите на зодията, които са във връзка. Юпитер и Уран ще ви помагат за това, затова се възползвайте от хубавата енергия, която ви носят. Онези от вас, които си нямат сериозна връзка, може да бъдат изненадани от нова любовна тръпка.

Стрелец 

В края на седмицата ретроградният Меркурий ще направи точен съвпад с Венера, която в момента е във вашия сектор на романтиката. Някои от вас може да бъдат изненадани от внезапна среща с минал любовен интерес или партньор. Определено, ако е имало нещо във времето, което ви е носило тежест и е било свързано с този човек, сега ще изчезне. Като алтернатива може да решите, че някой, от когото сте се отказали, заслужава втори шанс.

Козирог 

Козирози, в събота Юпитер и Уран правят много рядък съвпад. Това ще окаже влияние на любовния ви живот, но и ще ви направи голям победител, когато става дума за любовни въпроси. Това може да бъде всичко, от привидно случайна среща с някого, който в крайна сметка пленява сърцето ви, до това, че вие и любимият ви човек решавате да се сгодите или разбирате, че очаквате бебе заедно. Без значение за какво става въпрос, определено ще се почувствате така, сякаш сте спечелили от лотарията в любовния джакпот.

Водолей 

Ретроградният Меркурий ще бъде в хармонична позиция с Венера във вашия комуникационен сектор. Тази връзка може да ви накара да преоцените решение, което сте взели в миналото относно любовния си живот или с партньор. Това ще е благоприятно за вас и връзката ви, ако имате такава. Бъдете внимателни с бивши партньори.

Риби 

За Рибите има вероятност да почувстват нотка на съжаление, когато става въпрос за решения, които са взели в миналото относно любовния си живот. Може би сте направили тези избори, докато сте се чувствали по-малко самоуверени от обикновено, и поради това осъзнавате, че предишното ви Аз е измамило себе си за щастието, което наистина заслужавате.

Сега ще сте готови да се уверите, че вашите романтични избори отразяват това оптимизирано усещане за самочувствие. Определено седмицата ще ви донесе много положителни промени в любовта, които ще ви зарадват, без значение дали сте във връзка или се срещате с някого.

Снимка: pixabay