Хороскоп за всички зодии от 8 до 14 април

Започва слънчево затъмнение в знака Овен

08.04.2024 | 09:41 Редактор: Искра Ангелова
Хороскоп за всички зодии от 8 до 14 април

Новата седмица започва със слънчево затъмнение в знака Овен. Повече вижте в седмичния хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Слънчевото затъмнение във вашия знак е още в първия ден на седмицата, но ефектът от него ще продължи и следващите няколко дни. Може да се чувствате неспокойни, напрегнати, разсеяни. Да се появят признаци като замаяност, главоболие, безсъние. Не им отдавайте прекалено значение, през втората половина от седмицата ще отшумят.

Ако имате намерение да отсъствате от работа, проверете състоянието и готовността на проектите си. Оставете ги по начин, който не би затруднил продължението им след като отново се заемете с тях.

Телец

Поредица случайни на пръв поглед събития ще ви накарат да промените преценката си за проблем, който не ви дава мира от известно време. Ще успеете да го решите толкова лесно, че ще е удивително за самите вас.

Човек, който не ви е особено близък ще пожелае да ви сподели тайните си. Ако е възможно да го отклоните и да не се замесвате, направете го. Избягвайте прибързаните решения, особено ако с изпълнението им ще се ангажирате дълго време.

Близнаци

Въображението ще ви подскаже поредица оригинални идеи, но преди да се заемете с реализацията им, желателно е да ги подредите. Да прецените стойността им и окончателния финансов ефект от тях.

Сигурният и лесен начин да го направите е да се уедините, да ограничите контактите, да мислите самостоятелно. Само така ще запазите тонуса и ще разпределите силите си равномерно, което е едно от условията за успех.

Рак

Сравнително спокоен период. Ако сте сигурни в желанията и намеренията си - ще ги постигнете. Стремете се към синхрон на работното място, за да избегнете възможността за междуличностни противоречия.

Интересното е, че споровете и претенциите няма да са насочени към вас и няма да ви засегнат пряко, но общото впечатление ще е доста неприятно и напрягащо. Набелязвайте задачите си така, че да си осигурите лично време.

Лъв

Ангажиментите ще са на приливи и отливи. В някои дни ще сте прекомерно заети за разлика от други, в които ще разполагате със свободно време. Използвайте го по своя воля.

Организирайте си кратко пътешествие с близките. Посетете място, на което никога до момента не сте ходили, та дори и да не е на далечно разстояние. Промяната на обстановката ще се отрази положително както на физическото, така и на психическото ви състояние. Ще ви зареди с вдъхновение.

Дева

Преобладаващо задачите, с които се налага да се справите ще са сложни. Не се опитвайте да ги решите самостоятелно. Подлагайте ги на обсъждане, търсете още мнения. Според една древна мъдрост "две глави мислят по-добре от една", придържайте се към нея. Посветете свободното време на близките и на приятелите си.

Организирайте си среща с онези, които не сте виждали отдавна. Със сигурност имате общи теми и интересни случки за споделяне. Самият факт, че сте със "своите" хора ще ви се отрази стимулиращо.

Везни

Старайте се да се справяте с текущите проблеми самостоятелно. Всяка външна намеса, дори добронамерена, ще се оказва, ако не излишна, то поне ангажираща спрямо самите вас.

В средата на седмицата е възможно да получите допълнителни финансови постъпления под формата на бонус или върнат заем. Бъдете пределно предпазливи по време на пътуване и при уговаряне на сделки от всякакво естество.

Скорпион

От съществено значение в предстоящата седмица ще е да съхраните в добро състояние отношенията си от всякакъв характер. Без значение е дали става дума за бизнес, за приятелски или семейни връзки, избягвайте разговорите на материални и финансови теми. Точно те ще се окажат искрата, от която може да пламне пожарът.

Придържайте се към принципите и политиките си, но не чакайте одобрение за тях от околните. Установите ли, че ще започне спор с непредвидими последствия, реагирайте така, че да го избегнете.

Стрелец

Ще е трудно да разпределите времето си между формалните и неформалните ангажименти, но ще се наложи. Всеки ден ще изниква някакво ново, непредвидено задължение, което няма как да пренебрегнете или отложите, като например грижа за по-млади или по-възрастни роднини, отстраняване на авария, участие в задължително професионално мероприятие и пр.

Използвайте любимите занимания за възстановяване на силите и успокояване на емоциите. В крайна сметка, всичко е добре, когато завършва добре.

Козирог

Ще е голямо постижение, ако успеете да овладеете прословутия си работохолизъм и си наложите умерено темпо. Така пак ще свършите всички набелязани задачи, но без да навредите на здравето си.

Приятните изненади ще дойдат от близките, от семейството и при това те ще се опитват да ви зарадват с нещо почти ежедневно. Не би било зле да им се реванширате по подходящ начин. Хармоничните отношения ще ви накарат да забравите всички преживени към момента неприятности, пише az-jenata.bg.

Водолей

Динамичен период, наситен с поредица важни и неизбежни събития. Срещите, разговорите, уговорките ще са преобладаващата част от задълженията ви. Ще е уморително, но и удовлетворително. Ако се налага да коментирате дългосрочни споразумения, ограничете се предимно до уточняване на детайлите.

За предпочитане е да отложите окончателното подписване на договорите. Разполагайки с допълнително време, ще успеете да предвидите "слабите места" и евентуално да ги избегнете. Действайте активно, но разумно.

Риби

На какъвто и проблем да се натъкнете, първоначално ще ви се стори нерешим. Печелившата тактика е да запазите спокойствие, да си създадете няколко варианта на действие и да се опитате да изберете най-ефективния от тях. Избягвайте импулсивните реакции спрямо поведението на хората от обкръжението ви.

От съществено значение е да съхраните отношенията си такива, каквито са, дори и да не са в най-добрия си статус. Компромисите са за предпочитане пред острите спорове, които ще причинят допълнителни неприятности. След време ще разполагате с подходящи условия за "постигане на своето".

Снимка: Pexels