Хороскоп за 6 април: Раците да овладеят емоциите си, нови запознанства за Везните

Телци, разпределете задачите си равномерно

06.04.2024 | 07:41 Редактор: Толя Стоянова
Хороскоп за 6 април: Раците да овладеят емоциите си, нови запознанства за Везните

Какво показват звездите, вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Вътрешният ви стремеж към емоционална и физическа близост ще е изключително силен. Останете в позната обстановка с любимите хора или поканете най-близките си приятели на импровизирана среща.

Телец

Дори незначителните задачи ще изискват усилия. Разпределете задълженията си така, че да изразходвате силите си равномерно и да си осигурявате кратки почивки между две различни дейности.

Близнаци

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви даде възможност да прекратите връзка, която от известно време не ви радва. Ще ви изпълни силно усещане за лична свобода.

Рак

Емоционалното ви състояние ще е доста нестабилно и на моменти ще сте склонни към прояви на мнителност. Овладейте желанието да контролирате близките си и се въздържайте от сцени на ревност.

Лъв

Не изисквайте от околните повече, отколкото могат да ви дадат. Прекалената ви критичност ще стане основателен повод за разправии.

Дева

Среща или обаждане на приятел от миналото ще предизвика противоречиви чувства. От една страна ще ви стане мило, че отново се чувате, но от друга може да ви връхлетят и някои не особено приятни спомени.

Везни

Нов човек ще се появи в компанията и ще ви впечатли. Не се ентусиазирайте прекалено, рано е да правите каквито и да било заключения, а още по-малко – да се сближавате.

Скорпион

По "неведоми пътища" до вас ще достигне чужда тайна. Наученото ще ви изненада, може дори да промени мнението ви за конкретен човек. Не се изкушавайте да се възползвате от ситуацията, съветва az-jenata.bg.

Стрелец

Част от ситуациите, в които попадате ще са доста противоречиви, дори леко критични. Приемете го като изпитание, но и като полезен опит.

Козирог

Партньори, с които работите отскоро, може да ви предложат съучастие в изпълнението на продължителен проект. Преди да се съгласите, помислете доколко ще е актуален след като бъде завършен.

Водолей

Преди да се заемете с каквото и да било, преценете дали ще си заслужава усилията. Започнете ли някаква работа само от ентусиазъм, със сигурност ще преливате от пусто в празно.

Риби

Не очаквайте прекалено много от новите си връзки. Колкото и обещаващи да изглеждат, ще са краткотрайни и прекратяването им може да предизвика силно разочарование.

Снимка: Pixabay