Хороскоп за 7 март: Добри новини за Козирозите, Овните да се погрижат за здравето си

Рибите да се готвят за поредица от възходи и падения в любовта

07.03.2024 | 06:00 Редактор: Толя Стоянова

Овен

Внимавайте на кого давате пари на заем, за да не останете разочаровани. Подхождайте отговорно към здравословното си състояние.

Телец

Задлъжняването не е препоръчително за вас. Не сте достатъчно любезни в общуването си, което отблъсква вашите близки и вреди на доверието им към вас.

Близнаци

Имате усет за правилните решения в професионален план – доверете се на интуицията си. Жънете големи успехи в академичен план.

Рак

Не позволявайте хора от обкръжението ви да се месят в личния ви живот и изборите, които правите. Постарайте се да запазите самообладание и да не избухвате неоправдано.

Лъв

Важно е за вас да поддържате стабилност между различните аспекти от живота си. Денят ви предлага неочаквани възможности да опознаете себе си по-добре.

Дева

Избягвайте да давате обещания на близките си, за които не сте сигурни дали можете да спазите. Грубият изказ и лошият подбор на думи могат да влошат отношенията ви.

Везни

Денят ви е наситен с щастие и усмивки. Планирайте каква да бъде следващата стъпка в професионалното ви развитие.

Скорпион

Усилията, които сте полагали в миналото не са били напразни и ще ви се отплатят в настоящето. Не изпускайте възможностите, които се разкриват пред вас.

Стрелец

Чувствате се нестабилни в емоционален аспект. Не допускайте чуждото мнение да влияе на решенията ви.

Козирог

Очаквайте добри новини през днешния ден. Любовният ви живот се променя в позитивна посока и романтиката е налице.

Водолей

Преминавате през период, подходящ за нови начала в различни сфери от живота си. Ентусиазмът и вдъхновението ви открояват от останалите хора.

Риби

Романтичните ви взаимоотношения минават през поредица от възходи и падения. Натрупала ви се е умора от ангажираното и стресиращо ежедневие напоследък.