"Всеки път аз плащам сметката": Шарън Стоун се оплака от известността

Актрисата има състояние от $40 млн.

18.02.2024 | 12:25 Редактор: Вяра Димова

Шарън Стоун се оплака в новото си интервю за списание InStyle, чиято корица класи, че е "скъпо да си известен". Холивудската звезда има състояние от 40 милиона долара, но все пак твърди, че ѝ е твърде скъпо да бъде богата и известна.

"Излизате на вечеря и на масата има 15 души и на кого връчват сметката? Всеки път аз плащам сметката от 3000 долара", жалва се 65-годишната Стоун пред изданието.

Актрисата от "Първичен инстинкт" обяснява и тезата си, че е твърде скъпо да бъдеш известен, описвайки и други свои преразходи, свързани със славата ѝ. Някои от тези разходи включват хонорарите за охранителния ѝ персонал, публицисти, гримьори и мениджъри. Филмовата звезда обаче е всичко друго, но не и скъперник, когато става въпрос за кариерата ѝ в Холивуд.

В мемоарите си от 2021 г. "Красотата да живееш два пъти" Стоун разкри, че е дала голяма част от заплатата си на Леонардо ди Каприо, за да може той да участва в нейния филм от 1995 г. "Бърз или мъртъв".

"Той беше суперзвезда", каза Стоун пред InStyle за Ди Каприо, който току-що беше участвал в номинираната си за "Оскар" пробивна роля в "Защо тъгува Гилбърт Грейп".

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС