Шарън Стоун разказа за раздялата със сина ѝ: "Разбиха сърцето ми"

"Съдията попита детето ми дали знае, че майка му прави секс филми", сподели 64-годишната актриса

09.03.2023 | 21:51 Редактор: Вяра Димова
Шарън Стоун разказа за раздялата със сина ѝ:

Шарън Стоун си спомня за емоционалните негативи, които ролята ѝ в "Първичен инстинкт" са донесли в живота ѝ като майка.

64-годишната актриса се появи в епизод от подкаста Table for Two, където говори откровено за последвалите събития след невероятната ѝ роля във филма от 1992 година, в това число и загубата на попечителство над сина ѝ. По думите на Стоун, целият съдебен процес е бил едно истинско мъчение за нея, защото са били задавани неприятни и неподходящи въпроси към малкото ѝ момченце.

"Съдията попита детето ми дали знае, че майка му прави секс филми. Това беше насилие от системата, която решаваше каква майка съм само на база на филмите, които правя", разказва Стоун. Допълва, че по това време много хора са правили истински порнографски сцени, но заради нейната голота, която е била по-малко от секунда, е загубила детето си.

Шарън Стоун е майка на трима сина – 16-годишния Куин, 17-годишния Лайрд и 22-годишния Роан. Именно най-голямото ѝ дете е пострадало от съдебния процес, оставайки без майка за известно време заради отнети права. Раздялата между двамата сериозно се отразява и на психическото състояние на Стоун, която се озовава в клиника заради сърцебиене.

"Всичко това сякаш наистина разби сърцето ми", казва актрисата.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС