Хороскоп за 17 февруари: Рибите да не действат емоционално, Скорпионите са във вихъра си

Девите да внимават какво обещават

17.02.2024 | 07:41 Редактор: Елеонора Танева
Хороскоп за 17 февруари: Рибите да не действат емоционално, Скорпионите са във вихъра си

Овен

Заемете се с дейностите, които непрекъснато отлагате, защото не ви е стигнало времето. Съхранявайте старателно вещите и документите си, когато сте заобиколени от много хора. Не е изключено да станете жертва на посегателство.

Телец

Обстановката у дома може да е леко напрегната. Реагирайте с присъщото си спокойствие и се опитайте да „успокоите духовете“. Предложете импровизирано развлечение, което би зарадвало всички.

Близнаци

Задачите ви ще са доста. Изпълнявайте ги поединично, последователно и с ориентация към същественото. От съществено значение е да си изградите цялостна концепция върху изпълнението.

Рак

Случайна среща със стар приятел ще ви зарадва и развълнува. Ще разполагате с прекрасната възможност да възстановите контактите си и би било неразумно да не се възползвате.

Лъв

Търсейки някаква информация и сърфирайки в интернет най-неочаквано ще попаднете на друга, важна и приложима за решаване на текущите ви задачи. Преди да я адаптирате към своите цели, прегледайте отзивите, за да предотвратите възможността за измама.

Дева

Не давайте неизпълними обещания, особено пък ако се опитват да ви принудят. Ще навредите трайно и необратимо на репутацията си.

Везни

Задълженията ви ще са свързани предимно с бита и семейството. Един от гарантираните начини за справяне с такъв тип работа е активно да включите и близките си. Не разчитайте на доброволното им съгласие, действайте по метода на убеждението.

Скорпион

Работоспособността ви е на много високо ниво и бихте могли да се справите с много повече като количество и по-сложни като качество задачи. Колкото по-подредено действате, толкова ще сте по-ефективни.

Стрелец

Ще осъществите всичките си замисли, ако не се разсейвате с незначителни теми. Преди да се заемете с каквото и да било, помислете ще имате ли нужда от помощ и си я осигурете своевременно, пише az-jenata.bg.

Козирог

Обърнете внимание на физическото и психическото си състояние още от сутринта и направете програмата си след това. Не си поставяйте твърде амбициозни задачи, ако усещате, че сте разсеяни или тонусът ви е нисък.

Водолей

Някои дребни битови неуредици ще изискват незабавната ви намеса. Преценете си силите и потърсете квалифицирано съдействие, ако няма как да се справите самостоятелно.

Риби

Въздържайте се от необратими решения, засягащи личния ви живот. Не позволявайте на емоциите да „управляват“ разума ви, ефектът ще се окаже доста неприятен.


1
1 rate up comment rate down comment 0
...
преди 2 месеца